668x267-Lamskroon

Lamskroon met muntgremolata

Voor 4 personen
Ingrediënten
2 lamsracks
olijfolie
zout & peper
knoflook

Verhit de oven tot 200ºC. Plaats een rooster in een braadslee. Wrijf het vlees in met wat olie en bestrooi met peper en zout. Vouw de lamsracks tot een ‘kroon’ en bind de uiteinden van het vlees met keukentouw aan elkaar en omwikkel de botpunten met aluminiumfolie. Zet de kroon op het rooster en plaats de kernthermometer in een middenstukje van het vlees. Zet de schaal in de tot 180ºC voorverwarmde oven en braad de kroon tot 65ºC kerntemperatuur. Laat even rusten onder aluminiumfolie en serveer met de muntgremolata.

Muntgremolata
12 takjes munt
3 el extra vierge olijfolie
2 tenen knoflook
1 citroen
zout & peper

Hak de munt zeer fijn, rasp de schil van de citroen en snijd de knoflook zeer fijn.
Meng alle ingrediënten door elkaar en voeg de olijfolie toe. Breng op smaak met zout & peper

Chocolademousse van pure en roze chocolade met tropische vruchten

Heerlijke chocolademousse met frisse tropische vruchten Lees verder

feestdagen food nagerecht

Paddenstoelenrisotto

Een perfect gerecht voor de rode wijn van EL BAR ARGENTINO Lees verder

hoofdgerecht vegetarian

(Injectie-)marinade voor procureur

Een must-have gerecht voor de barbecue! Lees verder

bbq vlees