Vega mini flammkuchen

Mini flammkuchen

Ingrediënten
Voor 4 personen – 15 minuten

4 kleine tortillawraps
- 125 ml crème fraîche
- 2 el truffelmayonaise
- een snufje knoflookpoeder
- 1 middelgrote rode ui
- 100 g champignons
- 100 g cherrytomaten
- stukje van ca. 75 g Beemster Graskaas
- rucola voor garnering

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 200 C. Verdeel de wraps over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 5 minuten in de oven tot ze krokant zijn. Is jouw bakplaat niet groot genoeg? Bak de wraps dan in twee keer.
2. Meng ondertussen de crème fraîche, truffelmayonaise en knoflookpoeder door elkaar. Snijd de rode ui in halve ringen, de champignons in dunne plakjes en de tomaten in partjes. Rasp de kaas.
3. Neem uit de oven en besmeer met het crèmefraîchemengsel. Verdeel de champignons, tomaten en ui erover en bestrooi met de kaas.
4. Bak nog ca. 7 minituen in de oven. Neem uit de oven en bestrooi met de rucola. Snijd vlak voor het serveren in puntjes.

Recept van beemsterfoodservice.com


Frittata met Geschaafde Asperge en Beemster Graskaas

Recept voor een gezonde frittata Lees verder

Inspiratie kaas

Graskaas tosti

Een heerlijke en gezonde lunchgerecht. Lees verder

vegetarian Inspiratie kaas

Mocktail Mojito espresso

Een heerlijke mocktail voor de zomer Lees verder

Inspiratie