668x267-detail-image-pancettaappel

Pancettabrood

Ingrediënten
Voor 8 personen
Bereidingstijd: 20 minuten – 1 uur rijzen

1 broodmix naar keuze
10 g tijm, fijngehakt
10 g rozemarijn, fijngehakt
1 citroen, geraspt
200 g Levoni Pancetta
bloem om werkblad te bestrooien
deegroller
bakpapier

Bereiding

  1. Bereid de broodmix volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Voeg de fijngehakte kruiden en citroenrasp toe aan het deeg.
  3. Laat het deeg rijzen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Verwarm de oven voor op 200℃.
  5. Bestrooi uw werkblad met wat bloem, kneed het deeg nog eenmaal stevig door na het rijzen. Maak een ronde plak van 1 cm dik met behulp van een deegroller en leg het brooddeeg op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  6. Knip het brooddeeg rondom in met een schaar.
  7. Omwikkel elke strook brooddeeg met een plak pancetta. Draai hierbij het brooddeeg een keer om z’n as, zodat u een mooie twist in elke stick krijgt.
  8. Bak het brood 20 minuten af in het midden van de oven.

Tip: serveer met een kruidenkaasdip.


Salade van artisjokharten

Een frisse zomerse salade met tonijn Lees verder

voorgerecht

Chocolademousse van pure en roze chocolade met tropische vruchten

Heerlijke chocolademousse met frisse tropische vruchten Lees verder

feestdagen food nagerecht

Portobello-burger

Hét vegetarische alternatief op een broodje hamburger. Lees verder

food vlees bbq