668x267-detail-image-pancettaappel

Pancettabrood

Ingrediënten
Voor 8 personen
Bereidingstijd: 20 minuten – 1 uur rijzen

1 broodmix naar keuze
10 g tijm, fijngehakt
10 g rozemarijn, fijngehakt
1 citroen, geraspt
200 g Levoni Pancetta
bloem om werkblad te bestrooien
deegroller
bakpapier

Bereiding

  1. Bereid de broodmix volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Voeg de fijngehakte kruiden en citroenrasp toe aan het deeg.
  3. Laat het deeg rijzen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Verwarm de oven voor op 200℃.
  5. Bestrooi uw werkblad met wat bloem, kneed het deeg nog eenmaal stevig door na het rijzen. Maak een ronde plak van 1 cm dik met behulp van een deegroller en leg het brooddeeg op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  6. Knip het brooddeeg rondom in met een schaar.
  7. Omwikkel elke strook brooddeeg met een plak pancetta. Draai hierbij het brooddeeg een keer om z’n as, zodat u een mooie twist in elke stick krijgt.
  8. Bak het brood 20 minuten af in het midden van de oven.

Tip: serveer met een kruidenkaasdip.


Bloemkool couscous met pistachenoten

Maak je eigen bloemkool couscous met dit eenvoudige recept! Lees verder

food vegetarian hoofdgerecht

Socca met geroosterde tomaatjes

Een lokale specialiteit uit Nice. Die traditioneel in een houtoven gebakken wordt, maar ook heerlijk is uit de koekenpan. Lees verder

food voorgerecht vegetarian

Doperwtenmuntsoep

Een lichte zomerse soep met een volle smaak! Lees verder

food vegetarian voorgerecht