668x267-detail-image-scroppino

Scroppino

Ingrediënten
Voor 2 personen

100 ml prosecco (koelkast koud)
30 ml vodka (uit de vriezer)
30 ml limoncello (uit de vriezer)
200 gr sorbet citroenijs (uit de vriezer)

Bereiding

1. Schep het sorbet citroenijs in een grote mengkom en wacht even tot je het goed kunt bewerken
2. Klop het ijs luchtig en schuimig met een (elektrische) garde
3. Voeg snel achter elkaar de vodka en de limoncello toe en klop door
4. Voeg als laatste de prosecco toe en schenk direct in gekoelde glazen


Horecava - cocktails

Bekijk alle cocktails op de Horecava Lees verder

cocktails borrel

Cocktails met Ponthier fruitpurees

De fruitpurees van Ponthier worden gekenmerkt door hun bijzonder intense kleur en authentieke smaak. Lees verder

cocktails

Gevulde broodbakjes

Kies je voor ratatouille, kipragout of eiersalade met bieslook? Lees verder

voorgerecht borrel food