Stroopwafelshake

Stroopwafelshake

Ingrediënten
Voor 1 bekerglas

- 2 Rioba espresso’s
- 15 ml Rioba caramel siroop
- 2 bollen Metro Chef roomijs vanille
- 2 Rioba mini stroopwafels
- Rioba slagroom
- Ijsblokjes
- Karamelsaus

Bereiding

1. Mix de dubbele espresso samen met een paar ijsblokjes, caramel siroop en vanille roomijs in een blender.
2. Schenk het vervolgens in een bekerglas en top af met een mooie toef slagroom.
3. Hak een mini stroopwafel fijn en decoreer deze samen met het 2e stroopwafeltje. Top het nog af met wat karamelsaus.


Frittata met Geschaafde Asperge en Beemster Graskaas

Recept voor een gezonde frittata Lees verder

Inspiratie kaas

Graskaas tosti

Een heerlijke en gezonde lunchgerecht. Lees verder

vegetarian Inspiratie kaas

Mini flammkuchen

Lekker met extra veel truffelmayo. Lees verder

Inspiratie vegetarian kaas