668x267-Tabouleh

Tabouleh

Voor 4 personen
Ingrediënten
200 gr bulgur
2 bossen bladpeterselie (fijn gesneden)
1 bos munt (fijn gesneden)
400 gr tomaten (in blokjes gesneden)
rasp en sap van 1 biologische citroen
zout & peper
evt. nog wat za’atar en sumak
evt. 1 etl olijfolie

Doe de gewassen bulgur in een kom, overgiet met kokend water (zodat de bulgur net onder water staat) en laat 15 min wellen. Giet de bulgur af in een zeef en laat goed afkoelen. Meng de bulgur met de tomaten en de verse kruiden. Breng op smaak met zout, peper, citroenrasp en sap. Voeg eventueel nog 1 etl olijfolie toe voor een smeuïge substantie. Serveer direct.

Parelhoenfilet met mousseline van gepofte bietjes

Een heerlijk gerecht bereid op de LX-smoker Lees verder

Inspiratie feestdagen food gevogelte hoofdgerecht

Vis roken

Allereerst is het belangrijk dat de roker geen haast heeft, het is namelijk geen magnetron. Om te roken kan men het beste een vis gebruiken met een hoog vetgehalte: paling, forel, zalm, makreel, haring,of sprot. Andere vissoorten worden door het roken vaak droog. Ook mosselen en kip zijn gerookt heerlijk. Lees verder

food hungry netwerken

Spinazie fritatta

Een heerlijk gerecht voor naar de picknick! Zowel warm als koud te serveren. Lees verder

food voorgerecht