668x267-Tabouleh

Tabouleh

Voor 4 personen
Ingrediënten
200 gr bulgur
2 bossen bladpeterselie (fijn gesneden)
1 bos munt (fijn gesneden)
400 gr tomaten (in blokjes gesneden)
rasp en sap van 1 biologische citroen
zout & peper
evt. nog wat za’atar en sumak
evt. 1 etl olijfolie

Doe de gewassen bulgur in een kom, overgiet met kokend water (zodat de bulgur net onder water staat) en laat 15 min wellen. Giet de bulgur af in een zeef en laat goed afkoelen. Meng de bulgur met de tomaten en de verse kruiden. Breng op smaak met zout, peper, citroenrasp en sap. Voeg eventueel nog 1 etl olijfolie toe voor een smeuïge substantie. Serveer direct.

Stoofpaling met verse kruiden

Een smaakvol én decoratief visgerecht Lees verder

Inspiratie feestdagen food hoofdgerecht vis

Paddenstoelen Suprême Saus

Een heerlijke verfijnde witte saus Lees verder

Inspiratie feestdagen food

Appeltartaar met calvados en kaneelroom

Een heerlijk nagerecht om van te smullen! Lees verder

Inspiratie feestdagen food nagerecht vegetarian