668x267-Tabouleh

Tabouleh

Voor 4 personen
Ingrediënten
200 gr bulgur
2 bossen bladpeterselie (fijn gesneden)
1 bos munt (fijn gesneden)
400 gr tomaten (in blokjes gesneden)
rasp en sap van 1 biologische citroen
zout & peper
evt. nog wat za’atar en sumak
evt. 1 etl olijfolie

Doe de gewassen bulgur in een kom, overgiet met kokend water (zodat de bulgur net onder water staat) en laat 15 min wellen. Giet de bulgur af in een zeef en laat goed afkoelen. Meng de bulgur met de tomaten en de verse kruiden. Breng op smaak met zout, peper, citroenrasp en sap. Voeg eventueel nog 1 etl olijfolie toe voor een smeuïge substantie. Serveer direct.

6 verrassend vegetarisch gangen

Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees heeft Chef Bart Stork tijdens en Masterclass aan verschillende horecaondernemingen laten zien dat een vegetarisch menu verrassend en goed in de smaak kan vallen. Lees verder

Inspiratie food hoofdgerecht nagerecht vegetarian voorgerecht

Verrassend vegetarisch: zes gangen met bijpassende wijnen

Makro organiseerde een smaakvolle masterclass met het thema ‘vega’, vol met verrassende twists en bijpassende wijnen. Iedere maand wordt een aantal horecaondernemers exclusief uitgenodigd voor deze culinaire verkenningen. Lees verder

Inspiratie food vegetarian wine

VERS nu met nog scherpere prijzen, ruimer assortiment en verbeterde kwaliteit

Steeds meer horeca-ondernemers (her)ontdekken Makro als dé groothandel voor groenten en fruit. Sinds wij in zee gingen met een nieuwe leverancier Vroegop-Windig is het aanbod dan ook flink vergroot, verduurzaamd en vooral: verbeterd. Smaak en kwaliteit staan (weer) voorop in onze keuzes en ons aanbod. Lees verder

food