668x267-article-image-vroegop

VERS nu met nog scherpere prijzen, ruimer assortiment en verbeterde kwaliteit

Steeds meer horeca-ondernemers (her)ontdekken Makro als dé groothandel voor groenten en fruit. Sinds wij in zee gingen met een nieuwe leverancier Vroegop-Windig is het aanbod dan ook flink vergroot, verduurzaamd en vooral: verbeterd. Smaak en kwaliteit staan (weer) voorop in onze keuzes en ons aanbod.

Maar er is meer. Tussen evergreens als aardappelen, koolsoorten en courgettes vind je bij ons nu ook een uitgebreid assortiment paddenstoelen en champignons van telersfamilie Koolen uit Slootdorp en naast onze vertrouwde Metro Chef kruidenpotjes bieden wij u ook gemak met de gebruiksklare kruiden van onze teler familie Kruidenaer.

Tussen al dit moois nemen innovatieve producten een prominente plaats in. Denk aan een innovatie als de rode Zespri kiwi. Dat vinden restaurantbezoekers leuk, want zéér instagram- en facebookwaardig! En in de komende maanden blijven wij steeds meer mooie producten toevoegen aan ons assortiment waarmee u uw klanten kunt gaan verrassen. Ook gaan we in het voorjaar een compleet en nieuw assortiment bewerkte groenten en fruit aan ons assortiment toevoegen, specifiek voor de kok geselecteerd en samen met klanten ontwikkeld.

Dankzij een directe, meer efficiënte keten kunnen wij het hele jaar bijvoorbeeld; Aubergines en trostomaten van Hollandse bodem aanbieden. Dit zorgt ervoor dat we nu nóg scherpere prijzen hebben dan voorheen. We houden van alle seizoenen en we gaan onze klanten inspireren door de mooiste producten aan te bieden van dichtbij en ver weg.

Ook non-food is vernieuwd

Wij verversen niet alleen vers: ook in keukenapparatuur, speelgoed, elektronica en andere categorieën timmeren wij aan de weg met een voortdurende uitbreiding van het groothandel-assortiment. In het laatste half jaar alleen al kwamen er 2.500 producten bij.

Veel goed nieuws voor ondernemend Nederland.


6 verrassend vegetarisch gangen

Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees heeft Chef Bart Stork tijdens en Masterclass aan verschillende horecaondernemingen laten zien dat een vegetarisch menu verrassend en goed in de smaak kan vallen. Lees verder

Inspiratie food hoofdgerecht nagerecht vegetarian voorgerecht

Verrassend vegetarisch: zes gangen met bijpassende wijnen

Makro organiseerde een smaakvolle masterclass met het thema ‘vega’, vol met verrassende twists en bijpassende wijnen. Iedere maand wordt een aantal horecaondernemers exclusief uitgenodigd voor deze culinaire verkenningen. Lees verder

Inspiratie food vegetarian wine

Bibimbap Koreaanse rijstbowl

Bibimbab is een Koreaans gerecht dat letterlijk ‘gemengde rijst’ betekent. Het gerecht bestaat uit een hoopje rijst waarop je allerlei ingrediënten plaatst die je apart van elkaar hebt bereidt. Een eitje in het midden maakt de bibimbap af. Lees verder

food vlees hoofdgerecht