detail-granola-kerst

Volle yoghurt met granola

Nieuwe recepten, bijzondere ideeën, lekkere hapjes, de feestdagen zijn een feest voor onze smaakpapillen. Natuurlijk wil je een beetje goed voor de dag komen en hapjes serveren waar nog lang over wordt nagepraat. Wij hebben al die nieuwe recepten, bijzondere ideeën en lekkere hapjes voor je verzameld. Je hoeft alleen nog maar te kiezen. Recepten én alle ingredienten, wijnadvies, bubbels en likeur, je vindt alles bij elkaar op:

Succes met de feestdagen


Ingrediënten

Volle yoghurt
Granola
Honing
Vers fruit


6 verrassend vegetarisch gangen

Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees heeft Chef Bart Stork tijdens en Masterclass aan verschillende horecaondernemingen laten zien dat een vegetarisch menu verrassend en goed in de smaak kan vallen. Lees verder

Inspiratie food hoofdgerecht nagerecht vegetarian voorgerecht

Verrassend vegetarisch: zes gangen met bijpassende wijnen

Makro organiseerde een smaakvolle masterclass met het thema ‘vega’, vol met verrassende twists en bijpassende wijnen. Iedere maand wordt een aantal horecaondernemers exclusief uitgenodigd voor deze culinaire verkenningen. Lees verder

Inspiratie food vegetarian wine

Doe-het-zelf oliebollen

Voor de doe-het-zelf’er hebben we alles in huis om zelf de heerlijkste oliebollen te maken Lees verder

feestdagen