Zalm en papillotte

Zalm en papillotte

Ingrediënten

1 zalmlende
1 citroen
1/2 bakje zeekraal
1 venkelknol
½ bos dille
1 glas witte wijn
rol bakpapier (wit)

1. Bestrooi de zalm met zout & peper en leg de zalm op het bakpapier
2. Verwarm de oven op 185°C.
3. Snijd de citroen en de venkel in dunne plakken en was de zeekraal.
4. Bedek de zalm met de citroen, venkel en zeekraal
5. Giet een glas witte wijn over de zalm.
6. Pak de zalm ‘en papillotte’ in door het papier erover heen te slaan en aan de zijkanten goed dicht te vouwen
7. Gaar ze in ca. 25 minuten in de oven


Filotaart met groene groenten & kruiden

Een heerlijke gezonde taart, boordevol groenten! Lees verder

Inspiratie hoofdgerecht vegetarian

Bloemkool couscous met pistachenoten

Maak je eigen bloemkool couscous met dit eenvoudige recept! Lees verder

food vegetarian hoofdgerecht

Turkey Wellington

Dit feestelijke gerecht is perfect voor de feestdagen Lees verder

feestdagen food gevogelte hoofdgerecht