Zalm en papillotte

Zalm en papillotte

Ingrediënten

1 zalmlende
1 citroen
1/2 bakje zeekraal
1 venkelknol
½ bos dille
1 glas witte wijn
rol bakpapier (wit)

1. Bestrooi de zalm met zout & peper en leg de zalm op het bakpapier
2. Verwarm de oven op 185°C.
3. Snijd de citroen en de venkel in dunne plakken en was de zeekraal.
4. Bedek de zalm met de citroen, venkel en zeekraal
5. Giet een glas witte wijn over de zalm.
6. Pak de zalm ‘en papillotte’ in door het papier erover heen te slaan en aan de zijkanten goed dicht te vouwen
7. Gaar ze in ca. 25 minuten in de oven


Paddenstoelenrisotto

Een perfect gerecht voor de rode wijn van EL BAR ARGENTINO Lees verder

hoofdgerecht vegetarian

Ceviche

Een perfect gerecht voor de witte wijn van EL BAR ARGENTINO Lees verder

borrel vis

Portugees vispannetje

Een gerecht uit de portugese keuken. Lees verder

hoofdgerecht