Afvallen = dikke patronen doorbreken. Een slanke levensstijl aanhouden draait om het ontwikkelen van nieuwe gewoontes. Vraag jezelf altijd af: is mijn keuze een incident, toeval of patroon? Alleen ‘dikke’ patronen hoef je te veranderen om slank te worden en te blijven.
Lees verder
10. december 2018 | Mieke Kosters
yummy
vegetarian
nagerecht
Tweehonderd keer per dag stellen we onszelf de vraag: eten of niet? Primair hebben we eten natuurlijk nodig als brandstof en om in leven te blijven. Toch eten we vrijwel nooit enkel om onze honger te stillen (anders was afvallen een stuk makkelijker geweest).
Lees verder
13. augustus 2018 | Mieke Kosters
food
Deze wraps zijn heerlijk voor de lunch en kan je ook nog eens makkelijk meenemen.
Lees verder
20. juli 2018 | Mieke Kosters
hungry
food
Het camping-leven! Heerlijk. Zon, zee en ontspannen. Daarnaast betekent vakantie voor mij lekker eten en drinken. Alleen neem ik liever geen extra vakantiekilo’s mee naar huis. Daarom hier 10 afspraken met mezelf om deze vakantie te genieten zonder extra gewicht.
Lees verder
20. juli 2018 | Mieke Kosters
food
Of het nu een afsluitende barbecue is met collega’s, een etentje met vrienden of een spontane bbq-avond thuis; de zomerse barbecue is onmogelijk te vermijden. En waarom zou je ook? Het is gezellig én lekker!
Lees verder
25. mei 2018 | Mieke Kosters
food
bbq
Dit recept is afkomstig uit het boek 'In 20 minuten van XL naar S' van Mieke Kosters.
Lees verder
12. maart 2018 | Mieke Kosters
food
yummy
De laatste tijd hoor je enorm veel verhalen over de gevaren van eten. Er is van alles ongezond. Brood is bedreigend, suiker verslavend en melk een no go. Zelfs vruchtensapjes liggen onder vuur. Het is om moedeloos van te worden.
Lees verder
12. maart 2018 | Mieke Kosters
food
yummy
“Nee. Ik kan echt niet drie keer op één dag mailen! Dan ben ik veel te pusherig, te commercieel.” Ik hoor het mezelf nog zeggen. En ik ben niet de enige die zo denkt. Veel van de zzp-ers en ondernemers uit mijn omgeving, denken er net zo over.
Lees verder
14. februari 2018 | Mieke Kosters
food
netwerken
Ik bestel regelmatig een clubsandwich als ik in een restaurant lunch. Waarom je er dan altijd chips bij krijgt, is me een raadsel. Die laat ik meestal liggen (van en/en naar of/of). Het is ook niet nodig, want een goede clubsandwich is lekker genoeg. En eerlijk is eerlijk, deze clubsandwich die wij thuis maken vind ik het allerlekkerst!
Lees verder
23. januari 2018 | Mieke Kosters
food
foodie
hungry
yummy
Een jaar geleden zag ik ietwat nerveus en vol verwachting uit naar 2017. Ik had net besloten opnieuw te beginnen met mijn bedrijf, een nieuwe start te maken. Al vanaf 2011 ben ik ondernemer. Ik schrijf afslankboeken en verkoop (online) trainingen. Het liep prima. In de afgelopen jaren verkocht ik bijna 300.000 boeken, ik verscheen regelmatig in de media, schrijf een wekelijkse column voor VROUW van Telegraaf en gaf onlinetrainingen. Alleen… ik wilde meer.
Lees verder
23. januari 2018 | Mieke Kosters
food
yummy