Of het nu een afsluitende barbecue is met collega’s, een etentje met vrienden of een spontane bbq-avond thuis; de zomerse barbecue is onmogelijk te vermijden. En waarom zou je ook? Het is gezellig én lekker!
Lees verder
25. mei 2018 | Mieke Kosters
food
bbq
U kunt bijna ál uw barbecuefavorieten garen op een rookplank: alleen producten die snel bereid moeten worden (zoals karbonade of steak) zijn hier minder geschikt voor. Zalm is daarentegen een heuse rookplank-klassieker, maar probeer ook eens hamburgers, tonijn of gevulde paddenstoelen op cederhout te garen.
Lees verder
25. mei 2018 | Makro Nederland
bbq
food
Het menu is gepland en aan alles is gedacht. Het is tijd om de briketten aan te steken, een drankje in te schenken en u te verheugen op het geluid van sissend vlees op een heet grillrooster. Bereid samen met Weber de perfecte Cowboysteak met Chimichurrisaus.
Lees verder
25. mei 2018 | Makro Nederland
hungry
food
bbq
3 ideale bijgerechten voor elke BBQ! Smakelijk, snel klaar en je kunt er eindeloos mee variëren.
Lees verder
25. mei 2018 | Makro Nederland
bbq
vegetarian
Voor de bruschetta's zelf heb je nodig: een stokbrood of plakken brood, 1 teen knoflook en een lekkere olijfolie. Je kan de bruschetta's op 2 manieren maken.
Lees verder
22. mei 2018 | Makro Nederland
bbq
food
vegetarian
Hellmann's Real mayonaise is de ideale basis voor al je sauzen. Breng op smaak met verse kruiden en specerijen en geef iedere saus je eigen signatuur. Één basis, oneindig veel mogelijkheden.
Lees verder
22. mei 2018 | Makro Nederland
vegetarian
bbq