Ceviche van Sockeye zalm met venkel

Sterrenkok Jan Smink is al de helft van zijn leven bezig met de kunst van koken. Vanaf de Eindhovense Sterklas heeft zijn carriere hem gebracht in de keukens van onder andere Landgoed Lauswolt en De Librije. Jan heeft diverse onderscheidingen ontvangen. Lees verder

feestdagen hoofdgerecht food

Masterclass: Zuivel aan zet

Tijdens een masterclass, onder leiding van meesterchef Marco Poldervaart en culinair expert André van Dongen, werden de smaakpapillen getest. Makro organiseert maandelijks dit soort inspiratiesessies, voor een beperkt aantal genodigden. Lees verder

food nagerecht hoofdgerecht voorgerecht

Bosvruchten bavarois taartje

Larissa is chef-kok van restaurant de Paalkoepel. Een prachtig restaurant gelegen aan het Paterwoldsemeer in Haren (Groningen). In het restaurant kun je genieten van een fijne Franse keuken. Patisserie is Larissa haar specialiteit. In deze video laat zij je zien hoe je op basis van Metro Chef producten, een smakelijk bosvruchten bavarois taartje maakt. Lees verder

nagerecht food