Sterrenkok Jan Smink is al de helft van zijn leven bezig met de kunst van koken. Vanaf de Eindhovense Sterklas heeft zijn carriere hem gebracht in de keukens van onder andere Landgoed Lauswolt en De Librije. Jan heeft diverse onderscheidingen ontvangen.
Lees verder
29. november 2018 | Jan Smink
feestdagen
hoofdgerecht
food
Tijdens een masterclass, onder leiding van meesterchef Marco Poldervaart en culinair expert André van Dongen, werden de smaakpapillen getest. Makro organiseert maandelijks dit soort inspiratiesessies, voor een beperkt aantal genodigden.
Lees verder
19. november 2018 | Makro Nederland
food
nagerecht
hoofdgerecht
voorgerecht
Larissa is chef-kok van restaurant de Paalkoepel. Een prachtig restaurant gelegen aan het Paterwoldsemeer in Haren (Groningen). In het restaurant kun je genieten van een fijne Franse keuken. Patisserie is Larissa haar specialiteit. In deze video laat zij je zien hoe je op basis van Metro Chef producten, een smakelijk bosvruchten bavarois taartje maakt.
Lees verder
19. november 2018 | Makro Nederland
nagerecht
food