Zoete gepofte aardappel met crème fraîche en frambozenazijn

Zoete gepofte aardappel met crème fraîche en frambozenazijn

Ingrediënten

- 4 grote zoete aardappels
- 250 ml crème fraîche
- 1 el frambozenazijn
- Zout & peper

Bereiding

1. Zorg dat de barbecue heet is. Prik wat gaatjes in de aardappel, smeer in met olijfolie en pak ze per stuk in aluminiumfolie in. Leg pakketjes op het rooster en laat ze in drie kwartier tot een uur tijd gaar poffen.
Draai tussendoor om. De tijd hangt af van de grootte van de aardappels. Het vruchtvlees moet zacht aanvoelen als je tegen de schil drukt.
2. Maak ondertussen de saus van crème fraîche, met wat zout en peper naar smaak en een lepeltje frambozenazijn.
3. Laat de aardappels even afkoelen, snijd ze doormidden en serveer ze gevuld met de saus.

bbq

Ribroast

Een echte BBQ-gerecht! Lees verder

bbq

BBQ oesters

De tijd voor barbecue oesters is weer aangebroken Lees verder

bbq

Flammkuchen

Een echte BBQ kan eigenlijk niet zonder Flammkuchen. Lees verder

bbq