Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

De eerste elektrische bestelwagen van Nissan

25 maart 2014 - Het beste van de Nissan LEAF en de NV200 gecombineerd in één nieuw model: dat is de nieuwe Nissan e-NV200. De eerste volledig elektrische bestelwagen van Nissan gaat stadsdistributie radicaal veranderen.

Met de LEAF, de best verkopende elektrische personenauto ter wereld, in haar assortiment is het introduceren van een volledig elektrische bestelwagen een logische stap voor Nissan. De Nissan e-NV200 levert ongekende rijkwaliteiten tegen uitzonderlijk lage gebruikskosten. U produceert geen uitlaatgassen en geen lawaai.

Vertrouwd

De Nissan e-NV200 heeft wel het vertrouwde laadvermogen en de royale laadruimte van de traditionele versie met verbrandingsmotor. Dat betekent een laadruimte van 4,2 m3 met plek voor twee europallets. Door de schuifdeuren aan beide zijden en de grote achterdeuren kunt u altijd perfect bij uw lading. Maar natuurlijk heeft de elektrische bestelwagen ook nieuwe snufjes vergeleken met zijn broer NV200. Zo heeft de e-NV200 een nieuw remsysteem met een hogere capaciteit voor regeneratie. Hierdoor profiteert de wagen maximaal van de remwerking bij intensief stop-startgebruik. Ideaal voor in de stad. Tel daar een grondig gewijzigde styling, een aangepast chassis en een verbeterd interieur bij op.
de-eerste-elektrische-bestelwagen-van-nissan

170 kilometer

De actieradius van de e-NV200 ligt rond de 170 kilometer. Ter illustratie: de helft van de bestelwagens in Nederland legt dagelijks minder af. Het opladen van de accu is eenvoudig. Na een nacht laden (8 uur) met een 16 ampère-aansluiting kunt u weer met een volle accu op pad. Met een 6,6 kW-aansluiting met 32 ampère duurt laden slechts vier uur. Heeft u een snellader? Dan is de accu al na 30 minuten voor 80 procent vol.