Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Flexibel werken doet u zo!

De technologische mogelijkheden van vandaag de dag bieden u als zelfstandig professional een groot voordeel: u kunt werken waar u wilt. Het allermooiste? U hebt maar weinig nodig om op iedere denkbare plek aan de slag te kunnen gaan.

U brengt uw werkdagen op kantoor door of houdt kantoor aan huis; maar werken kan eigenlijk overal. Sommige dagen vragen nu eenmaal om een inspirerende omgeving of om contact met anderen. Genoeg redenen om af te wisselen met netwerk centra of met het koffietentje om de hoek. Het is dan wel belangrijk dat u er even productief aan de slag kunt als altijd. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan: wie heeft zijn bestanden niet op allerlei verschillende plekken opgeslagen? Van een externe harde schijf die fungeert als back-up tot gedeelde mappen in Dropbox.

Uw documenten altijd bij u

Wanneer u al uw bestanden overzichtelijk op dezelfde plek vindt, is uw mobiele kantoor pas écht functioneel. Een handige oplossing hiervoor is Zakelijk Office 365. Dit pakket wordt vooral gebruikt omdat de bestanden eenvoudig bij elkaar staan in de Cloud en op ieder mobiel apparaat binnen de vertrouwde Microsoft Office omgeving bewerkt kunnen worden. Heel handig, u kunt dan altijd doorwerken – ook als u even ergens moet wachten – of bij uw klant nog even de laatste offerte erbij pakken.

Uw eigen verbinding

Eén van de grootste zorgen van een moderne ondernemer is de aanwezigheid van een stabiel en betrouwbaar netwerk. Onderweg wilt u daar simpelweg niet over hoeven nadenken. Weinig is zo vervelend als met spoed iets moeten regelen en er dan achter komen dat het internet traag is en hapert. Steeds meer ondernemers ontdekken de onbezorgdheid die KPN biedt. Met een 4G-abonnement van KPN heeft u  in heel Nederland een supersnelle verbinding. Die is bovendien veilig: door te internetten met je mobiele bundel blijft u binnen uw eigen online-omgeving. Zorgen over eventuele gevoelige informatie is verleden tijd. Ook fijn: nooit meer aan de bar bedelen om het wifiwachtwoord.

Deel uw data

We gebruiken onze smartphone om snel te reageren op belangrijke mailtjes of om tijdens de dode momenten even onze mailbox bij te werken. Waarom zou dat niet ook overal met uw laptop en tablet kunnen? Steeds meer zzp’ers ontdekken daarvoor de voordelen van de Groep SIM van KPN. Met deze tweede simkaart deelt u de databundel van uw Zakelijk Mobiel abonnement gemakkelijk met een ander apparaat. Heeft dit daarvoor geen ingang, dan maakt u simpelweg gebruik van de handige mobiele wifi-hotspot. Met dat kleine apparaatje stelt u de verbinding open voor maar liefst tien verschillende apparaten of personen tegelijk. Zo hoeft u eindelijk niet meer te tetheren (vaarwel  oververhitte telefoon!). Ook tijdens een meeting op locatie is zo’n gedeelde hotspot ideaal. 
Flexibel buiten de deur werken is helemaal zo ingewikkeld niet, mits u zich maar goed voorbereidt. Download daarom nu het e-book ‘Flexwerken in de cloud’ voor nog meer handige tips over fijn en productief werken buiten de deur.