Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Makro breidt uit met twee nieuwe partners

25 maart 2014 - Met trots stelt Makro Xtra twee nieuwe partners aan u voor: Meeùs Assurantiën en Nationale-Nederlanden. Deze gerenommeerde partijen kunnen u helpen met risicomanagement en bedrijfsmatige en particuliere verzekeringen. Deskundigheid gegarandeerd en kwaliteit verzekerd. En altijd met een exclusief aanbod voor u.

Als ondernemer focust u natuurlijk het liefst op de business zelf in plaats van op – hoe belangrijk ook – zaken en werkzaamheden daaromheen. MakroXtra is u graag in alle opzichten behulpzaam. Met relevante informatie, persoonlijk en objectief contact, workshops en online seminars en nu dus ook met betrouwbaar en deskundig advies en zeer aantrekkelijke voorwaarden op verzekeringsproducten om uw bedrijfsrisico's af te dekken en inkomenszekerheid op te bouwen voor later. Zodat u zich kunt richten op wat u het beste kunt: ondernemen.

Hoog kwaliteitsniveau

Door voortdurend te zoeken naar toonaangevende partners kunnen we blijven voldoen aan al uw vragen en wensen. Daarbij bieden we altijd een hoog kwaliteitsniveau. Partners moeten immers voldoen aan strenge criteria. Niet alleen de gewenste kennis en service bezitten, maar ook betrouwbaar en bereikbaar zijn én een exclusief aanbod hebben voor Makro-pashouders.
Onafhankelijk financiële adviseur Meeùs en verzekeraar Nationale-Nederlanden staan bekend om hun betrouwbaarheid, hebben allebei een top 3 positie in de markt en bezitten specifieke branchekennis om in te spelen op uw individuele behoeften als ondernemer, van starter tot mkb-er. Vanzelfsprekend bieden ze een landelijke dekking. Hieronder maakt u alvast kennis met de twee nieuwste Makro-partners:

Meeùs

Meeùs is een van de grootste bedrijven in Nederland die advies over en bemiddeling in verzekeringen, pensioenen en hypotheken biedt. Meeùs adviseert zakelijke klanten hoe ze kunnen omgaan met risico’s, komt op voor hun financiële belangen en neemt daarmee zorgen over continuïteit uit handen. U mag rekenen op de allerbeste oplossingen. Die biedt Meeùs op basis van onder meer expertise en specialistische kennis van risico’s, financiële producten, branchekennis en oplossingen van een breed aanbod van verzekeraars. De kwaliteit van persoonlijk contact staat daarbij centraal. De adviseurs staan nadrukkelijk naast de ondernemer. Dat is de basis voor het sterke regionale netwerk van hun vestigingen. Voor echte persoonlijke betrokkenheid is Meeùs lokaal vindbaar, herkenbaar en aanwezig waar klanten wonen, werken en leven. Bij een aantal grote klanten zijn de adviseurs permanent aanwezig, bijvoorbeeld in ziekenhuizen en op bouwplaatsen.

Nationale-Nederlanden

Met ruim vijf miljoen particuliere en zakelijke klanten behoort Nationale-Nederlanden tot de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland. Nationale Nederlanden biedt een breed pakket aan financiële producten en diensten: collectieve pensioenen (voor werkgevers en hun werknemers), individuele pensioenen, levensverzekeringen en (bank) spaarproducten voor consumenten, schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en hypotheken. De bedrijfshistorie gaat ruim 170 jaar terug. Anno 2014 heeft Nationale-Nederlanden een deskundigheid opgebouwd die de organisatie dagelijks inzet om zich in te leven in wat klanten precies beweegt. Nationale Nederlanden maakt duidelijk wat klanten kunnen verwachten en vindt voor hen de beste oplossing dankzij een combinatie van betrokken, kundige medewerkers, goede producten en diensten en de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Tip voor voordeel!

Makro en haar twee nieuwe partners presenteren in april een aantrekkelijk pakket voor ondernemers, inclusief interessant aanbod voor Makro-pashouders. Houd daarom de makroXtra-communicatie goed in de gaten om erachter te komen welk voordeel dit voor u kan betekenen! Te nieuwsgierig? Bel 070 - 358 28 29 wanneer u nu al vragen heeft aan Meeùs of informatie wilt.