Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Samsung en Makro overtuigen MKB van mogelijkheden Smart Signage TV


Delft, 13 januari 2015 – In samenwerking met groothandel Makro brengt Samsung zijn Smart Signage TV onder de aandacht bij ondernemers. Onder andere horecagelegenheden en hotels kunnen deze slimme schermen inzetten voor het vergroten van de merkbeleving, het verhogen van hun omzet en het verbeteren van efficiëntie. De Smart Signage TV rekent af met de hoge instap voor met name kleine ondernemingen om naar een digital signage-systeem over te stappen. De signage-oplossing staat centraal bij de Makro-stand tijdens de horecavakbeurs Horecava en krijgt een prominente plek in alle Nederlandse vestigingen van Makro.

De samenwerking tussen Samsung en Makro start met een gezamenlijke actie op de Horecava, een belangrijke beurs voor professionals in de horeca. Het evenement vindt van 12 tot en met 15 januari a.s. plaats in de Amsterdam RAI. Behalve op deze beurs en in de Makro-vestigingen komt er veel informatie over Samsung Smart Signage TV beschikbaar via de website van Makro.

De beste plek voor een kennismaking met Samsung Smart Signage TV’s is de horecalounge van Makro. In een informele setting word je voorgelicht door deskundige verkoopadviseurs. Deze lounges zijn te vinden in de Makro-vestigingen in Amsterdam, Best, Duiven, Groningen, Hengelo, Nuth en Vianen. Later presenteert Samsung zijn slimme beeldschermen ook in de overige negen Nederlandse vestigingen van de groothandel.

Smart Signage TV

Rommelige krijtborden met de daghap of plakkerige flyers met de aanbieding van de week, met Smart Signage TV behoren ze tot het verleden. Content tover je in een handomdraai op het professionele beeldscherm, of het nu gaat om algemene informatie, specifieke aanbiedingen, menukaarten, afbeeldingen, TV of video.

Het slimme scherm van de Smart Signage TV is splitsbaar en de getoonde teksten, optiemenu’s en beelden zijn eenvoudig in te stellen. Het geïntegreerde content management systeem werkt intuïtief via een Windows PC, maar ook vanaf een Android- of iOS-tablet. Ook kunnen aanpassingen via de MagicInfo app op de smartphone gedaan worden. Meer dan 200 sjablonen en afbeeldingen zijn beschikbaar om de content snel een professionele uitstraling te geven.

All-in-the-box

Samsung levert de Smart Signage TV als all-in-the-box-oplossing. Het complete pakket bestaat uit een LED-televisie geschikt voor full high-definition (FHD), een geïntegreerde tuner, Wi-Fi, afstandsbediening, voetstandaard, muurbevestiging en het veelzijdige content management systeem MagicInfo Express. De Smart Signage TV is er in twee maten, 40 inch en 48 inch.

Meer informatie over Samsungs Smart Signage TV is te vinden via deze link. Via de website van Makro zijn de Smart Signage TV's te bestellen. Tijdens de Horecava vind je de Makro-stand in hal 11, stand 312.

Over Samsung Electronics

Samsung Electronics inspireert de wereld en creëert een toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën waarmee wij nieuwe ervaringen bieden op het gebied van TV’s, smartphones, wearables, tablets, camera’s, huishoudelijke apparaten, printers, medische apparatuur, netwerksystemen en halfgeleiders. Door initiatieven als onder andere Digital Health en Smart Home, zijn wij toonaangevend in het Internet of Things. Dit doen we met 307.000 medewerkers in 84 landen. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux bezoekt u www.samsung.com of onze officiële blog www.samsung.com/nl/discover.

Over Makro in Nederland

Professionele klanten die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel – zoals ondernemers, zzp’ers, vertegenwoordigers van verenigingen en stichtingen – vinden bij Makro een compleet food- en non-foodassortiment van meer dan 60.000 kwaliteitsproducten onder één dak. Daarnaast biedt Makro diensten (zoals bezorging en klantbezoeken) en trainingen aan voor ondernemers om hen te helpen het maximale uit hun onderneming te kunnen halen. Makro vernieuwt: van zelfbedieningsgroothandel naar een maatschappelijk betrokken partner voor ondernemend Nederland. Bij Makro Nederland (17 vestigingen, bezorgdiensten en online-verkoop) werken 5.000 mensen. Het bedrijf is onderdeel van Metro Cash & Carry International.
  • Samsung en Makro werken samen voor slimme schermen in o.a. de horeca
  • Presentatie van Samsung Smart Signage TV’s op de Horecava en in Makro-vestigingen
  • Scherm helpt MKB’er om klanten op slimme manier te informeren en vermaken