Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Zakelijke reiziger vaker in trein

7 april 2014 - Steeds meer zakelijke reizigers kiezen voor de trein. Het aantal gebruikers van de NS Business Card is het eerste kwartaal dit jaar gestegen naar 250.000 ten opzichte van 210.000 begin dit jaar. Met de NS Business Card hoeven zij geen saldo op te laden, geen losse kaartjes te kopen, en achteraf geen kosten te declareren.

De belangrijkste reden om voor de trein te kiezen, is het kostenvoordeel ten opzichte van de auto en de mogelijkheid om onderweg te kunnen werken en de trein als werkplek te gebruiken. De introductie van de vernieuwde NS-Business Card zorgde in 2013 al voor een groei van het aantal zakelijke kilometers op rekening van bijna 20% ten opzichte van het jaar ervoor. Met de NS-Business Card kan door heel het land op rekening gereisd kan worden. Het reduceren van kosten is voor werkgevers een belangrijke reden om hun werknemers een
NS nieuwsbericht
NS-Business Card te bieden. Gemiddeld is openbaar vervoer 30 procent goedkoper dan een auto. Daarnaast helpt het werkgevers bij het behalen van hun duurzaamheidsdoelstellingen. De trein levert een CO2-reductie op van 75 procent ten opzichte van de auto.