Platform voor Zelfstandige Ondernemers

De Vereniging Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO) bestaat sinds 2002 en is uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke belangenbehartiger voor zelfstandige ondernemers. De vereniging is georganiseerd als koepelorganisatie voor branche- en beroepsorganisaties en netwerkorganisaties van zzp'ers. De algemene doelstelling van PZO is het behartigen van de belangen van haar leden. 
PZO-logo-300
PZO ziet de zzp’er als een professional die als ondernemer zijn vakmanschap en vakkennis aanbiedt op de markt. Net als iedere andere ondernemer verricht een zzp'er zijn werkzaamheden voor eigen rekening en risico. Als belangenbehartiger proberen wij ervoor te zorgen dat de zzp’er optimaal kan ondernemen. Dit doen wij door het voeren van een cruciale rol in de politieke lobby, het stimuleren van onderzoek en het aanbieden van ledendiensten in samenwerking met partners. Makro is een van onze partners waarmee wij een veelzijdig aanbod aan workshops aanbieden voor PZO leden en Makro-pashouders.


Heb je interesse in het PZO lidmaatschap? Bekijk dan de PZO website voor meer informatie. Makro ondernemers kunnen profiteren van een speciale actie Heb je vragen over deze actie? Neem dan contact op met PZO via secretariaat@pzo.nl of 070-3490233