Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

ICT en telecom

ICT verbindt

In de wereld, de maatschappij waarin we leven is technologie het kloppend hart, de levensader. Onmisbaar, vanzelfsprekend, als water uit de kraan. Technologie maakt moderne ICT en telecommunicatie mogelijk. Technologie verbindt, maakt het verschil. Laat grenzen en drempels verdwijnen, overbrugt barrières van afstand en tijd. Maakt het leven en werk completer. Zorgt voor veiligheid, redt levens en maakt de wereld duurzamer. Technologie verrijkt en helpt doelen te bereiken, maakt zakelijke successen én persoonlijke dromen en verwachtingen waar. En technologie moet vooral begrijpelijk en eenvoudig zijn. Geen moeite. Geen gedoe. Moet vertrouwen geven en betrouwbaar zijn. Zekerheid en kansen bieden.

Overal en altijd toegang

Technologie zorgt voor een samenleving waarin communicatie vrienden, dierbaren en bedrijven met elkaar verbindt en samenbrengt. Een samenleving, waarin kwetsbare groepen het contact met de buitenwereld niet verliezen. Communicatie maakt het leven makkelijker, overzichtelijker en leuker. Méér samen doen, samen beleven, dingen delen met elkaar. Mailen, internetten, skypen, online gamen. Interactieve televisie in HD-kwaliteit. Video on demand. Moeiteloos bestanden uitwisselen. Online shoppen. Online zaken doen. Pinnen, telebankieren. 

Een wereld waar tijd en locatie er minder toe doen. Waarin werken op ieder gewenst moment, op elk willekeurige tijdstip de gewoonste zaak van de wereld is. Zelf in control. De juiste balans tussen werk en privé. Videoconferencing, overal en altijd toegang tot bestanden in de cloud. 

Binnen het domein ICT | Telecom werkt makroXtra samen met KPN Zakelijk.

KPN