Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder
KPN is de grootste telecom- en ICT-dienstverlener van Nederland. Het KPN-netwerk zit tot in de haarvaten van ons land. Met dat netwerk wil KPN heel Nederland verder kunnen helpen. Vanuit het geloof in een samenleving waarin communicatietechnologie het leven verrijkt, completer en eenvoudiger maakt, wil KPN voor mensen en organisaties de verbindende factor zijn. Thuis, op het werk en onderweg.

Met de jarenlange kennis en ervaring maakt KPN diensten en producten voor iedereen toegankelijk; altijd en overal. KPN gelooft in technologie, in de kracht van communicatie in de kracht van verbinding. Kortom, het netwerk dat heel Nederland verder brengt. 
KPN

Diensten van KPN Zakelijk

Cloud

Online opslag en internet- veiligheid. Met Cloud-diensten klaar voor de toekomst.
Alles over cloud

Mobiel

Bellen en internetten op uw mobiele telefoon, tablet of laptop. Kies voor de voordelige zakelijke abonnementen van KPN.
Alles over mobiel

Internet

Altijd online met het netwerk van KPN. Nu ook razendsnel over het glasvezelnetwerk.
Alles over internet

Vast bellen

Met KPN belt u zakelijk altijd voordelig, ook naar mobiele en buitenlandse nummers.
Alles over vast bellen

Pakketten

Een passend pakket voor iedere ondernemer. Combineer internet, vast bellen, TV, mobiel en profiteer van de vele zakelijke extra’s.
Alles over pakketten


KPN&C0.

KPN&Co is hét zakelijk blog waar op een praktische manier inzicht gegeven wordt over hoe de technologie van vandaag ondernemers kan helpen beter te ondernemen. Op dit platform vertellen we u onder andere over onze ‘In de praktijk campagnes’ waarin echte ondernemers nieuwe technologieën en toepassingen in de praktijk gaan testen. We geven praktische tips over relevante themas voor u als ondernemer en we inspireren u met nieuwe ideeën. Elkaar inzichten geven, dat is waar het om draait.
ban_kpn_co