Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Verzekeringen

Waar onafhankelijk adviseur Meeùs je persoonlijk adviseert over jouw bedrijfsrisico’s, biedt Nationale-Nederlanden hiervoor de verzekeringsoplossing. Wil je dat jouw verzekeringen aansluiten bij de specifieke risico’s uit jouw sector? Dan zijn de bedrijfsmatige Zekerheidspakketten wellicht iets voor je. Als Makro-pashouder profiteer je van extra voordeel.

Welke risico’s loop je?

Een conflict met een klant die een rekening niet betaalt. Of een inbraak waarbij jouw computers inclusief software en waardevolle bestanden kwijtraken. Sta je wel eens stil bij deze risico’s binnen jouw organisatie?

Het Zekerheidspakket van Nationale-Nederlanden

Het Zekerheidspakket beschermt je tegen de belangrijkste en meest voorkomende schaderisico’s in jouw branche. Zoals aansprakelijkheid voor schade bij een klant of een juridisch conflict. Je bepaalt helemaal zelf welke schaderisico's je afdekt. Zo heb je jouw belangrijkste verzekeringen snel geregeld. Is het Zekerheidspakket niet voor je geschikt? Dan biedt Meeùs je graag andere oplossingen. Bel hiervoor met 070 - 358 28 29.

Voordelen van het Zekerheidspakket?

 • Vrije keuze: je bepaalt zelf welke verzekeringen je afsluit.
 • Je bent nooit dubbel verzekerd.
 • Het eigen risico geldt per schadegeval maar één keer, dus voor alle afgesloten verzekeringen samen.
 • Je hebt al pakketkorting vanaf twee verschillende verzekeringen; hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting.
 • Aanvullend biedt Meeùs speciaal voor je als Makro-pashouder 7% voordeel wanneer je online via makro.meeus.com uw Zekerheidspakket van Nationale-Nederlanden afsluit.
Om het je makkelijk te maken, kun je het Zekerheidspakket online afsluiten.

Als Makro-pashouder profiteer je van:

 • Snel en makkelijk online jouw verzekeringen afsluiten op makro.meeus.com.
 • Onafhankelijk advies van de adviseurs van Meeùs over jouw bedrijfsrisico’s.
 • Pakketkorting in het Zekerheidspakket van Nationale-Nederlanden al vanaf twee verschillende verzekeringen: hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting.
 • Speciaal voor Makro-pashouders biedt Meeùs 7% voordeel wanneer je online uw Zekerheidspakket van Nationale-Nederlanden afsluit.
 • Tot 10% voordeel op uw privéverzekeringen via Meeùs.
Kijk voor het volledige aanbod op makro.meeus.com!

Wil je ook profiteren?

Op makro.meeus.com, de online omgeving speciaal voor Makro-klanten, vind je informatie over zakelijke en privéverzekeringen. Je berekent hier online uw premie en verzekert uw onderneming tegen de belangrijkste schaderisico's.

Wil je ook jouw privéverzekeringen afsluiten?

Ook dat kan op makro.meeus.com. Je krijgt als Makro-pashouder tot maar liefst 10% voordeel op jouw privéverzekeringen via Meeùs.

Wil je meer informatie of advies over risicomanagement, preventie of verzekeringen voor jouw onderneming?
Je kiest zelf hoe je zaken met Meeùs wilt doen:
 • Telefonisch, Je kunt bellen op: 0900 780 78 00
 • Via internet, kijk op: makro.meeus.com
 • Persoonlijk, op een van de Meeùs kantoren of aan huis/kantoor.

Meeùs: interessant voor elke ondernemer

Meeùs is een van de grootste onafhankelijke tussenpersonen op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken in Nederland. Interessant voor ondernemers, want bij Meeùs staan jouw onderneming, medewerkers en situatie centraal. Vanzelfsprekend biedt Meeùs oplossingen voor iedere ondernemer, van zzp’er tot mkb’er. Met meer dan dertig vestigingen in heel Nederland is Meeùs aanwezig waar hun klanten wonen, werken en leven. Meeùs adviseert klanten over hoe goed om te gaan met risico’s en bemiddelt in verzekeringsoplossingen van onder meer Nationale-Nederlanden. Daarnaast komt Meeùs op voor de financiële belangen van klanten en neemt zorgen uit handen. Klanten mogen rekenen op de meest passende oplossingen. Die biedt het op basis van expertise, branchekennis en jarenlange ervaring in sectoren als retail, horeca en zakelijke dienstverlening.

Nationale-Nederlanden: deskundig en betrokken

Met ruim vijf miljoen particuliere en zakelijke klanten behoort Nationale-Nederlanden tot de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland. De combinatie van 6.000 deskundige en betrokken medewerkers, goede producten en diensten en een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit stelt Nationale-Nederlanden in staat de best passende oplossing voor je te vinden. Nationale-Nederlanden biedt een breed pakket aan financiële producten en diensten: collectieve pensioenen (voor werkgevers en hun werknemers), individuele pensioenen, levensverzekeringen en (bank) spaarproducten voor consumenten, schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en hypotheken. De bedrijfshistorie gaat ruim 170 jaar terug. Anno 2014 heeft Nationale-Nederlanden een deskundigheid opgebouwd die de organisatie dagelijks inzet om zich in te leven in wat klanten precies beweegt. Nationale-Nederlanden maakt duidelijk wat klanten kunnen verwachten en vindt voor hen de beste oplossing dankzij een combinatie van betrokken, kundige medewerkers, goede producten en diensten en de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Voor meer informatie: www.nn.nl.