Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Makro Campus

Van baan naar loopbaan

Makro Nederland verzorgt in eigen huis trainingen en opleidingen voor alle medewerkers. Deze opleidingen zijn gericht op de functie, het verbeteren daarvan en op doorgroei. Want een baan wordt pas echt interessant als het uitzicht een loopbaan wordt.

Elke nieuwe medewerker start met een introductieprogramma. Daarna zijn de opleidingen en trainingen gerelateerd aan de betreffende functie, ontwikkelingen in de branche en persoonlijke doorgroeiwensen.

Breed aanbod

Opleiden gebeurt op de werkplek, met zelfstudiepakketten, trainingen en opleidingen binnen en buiten de vestiging. Ook via computersystemen. Het brede aanbod varieert van Situationeel leidinggeven tot Verkoopvaardigheden en van Klantvriendelijkheid tot Training voor Vertrouwenspersonen. Tevens bieden wij managementtrainingen en management development-programma's.

Makro staat niet voor niets al jarenlang in de top van de beste leerbedrijven van Nederland.

Van opleiden tot Campus

Daarmee hebben we inmiddels veel kennis en ervaring opgedaan in trainen en opleiden. Specifiek gericht op onze organisatie. Maar ook veel breder dan dat op het gebied van werken en ondernemen in het algemeen. En daaruit ontstond Makro Campus.

Kennis vergaren en bijhouden

Makro Campus is het eigen opleidingshuis van Makro. Ontwikkeld niet als doel op zich. Makro Campus is ontwikkeld om een aantal belangrijke doelstellingen te realiseren. De beste zijn en blijven in de vakgebieden waarin we ons gespecialiseerd hebben bijvoorbeeld. En maximaal kunnen bijdragen aan de ondernemingen van onze klanten.

Kennis delen. Ook met onze klanten.

Ook de laatste stap die we op dit terrein kunnen zetten, hebben we gezet. Het delen en uitwisselen van kennis en vaardigheden met onze klanten. Makro Campus initieert en coördineert. Met als resultaat het hele jaar door een grote keuze aan trainingen, workshops, clinics, cursussen, lezingen en zelfs complete opleidingen voor onze klanten. Praktisch en resultaatgericht.