Dag van de Eigen Zaak 2019

2019-04-29_Banner_940x400_Barber

De Dag van de Eigen Zaak, meer dan zo maar een dag

Op de Dag van de Eigen Zaak zetten wij ondernemers wereldwijd in het zonnetje. We zetten jouw bedrijf op de kaart en promoten wat jouw bedrijf uniek maakt. Helemaal gratis, op ons online platform: www.dag-van-de-eigen-zaak.nl. Om mee te doen hoef je alleen maar een speciale actie aan te maken. De kans om je zakelijk succes te vergroten.

Start dus nu meteen! Ook zonder Makro pas. 

Maak nu je actie aan  
Hoe & Waarom deelnemen aan de Dag van de Eigen Zaak

Eigen bedrijven, zoals het jouwe, vormen de ruggengraat van onze economie. Maar op persoonlijk niveau betekent jouw café, jouw restaurant, of jouw winkel op de hoek nog veel meer. Jouw eigen speciale aanpak van de dingen is van vitaal belang voor ons leven van alledag. Daarom vieren we elke 2e dinsdag in oktober alles wat je doet op de Dag van de Eigen Zaak.

 

dvdez-4

Laat zien wat jouw zaak zo speciaal maakt!

Ontwikkel/bedenk een aantrekkelijke aanbieding speciaal voor dinsdag 8 oktober. Met één klik op de knop deel je deze aanbieding op jouw social media kanalen.
dvdez-6

Deelnemen aan de Dag van de Eigen Zaak

Bedrijven zoals die van jou, vormen de ruggengraat van onze economie. Op persoonlijk niveau betekent jouw café, jouw restaurant of jouw winkel nog veel meer. Jouw passie, ondernemerschap en speciale aanpak zijn van vitaal belang voor ons leven van alledag. Daarom vieren wij elke 2e dinsdag in oktober alles wat jij doet en waar jij voor staat, met de Dag van de Eigen Zaak.


dvdez-8

Zet jouw bedrijf op de kaart - helemaal gratis!

Maak jouw speciale advertentie aan op www.dag-van-de-eigen-zaak.nl Vanaf dat moment- tot en met 8 oktober zetten wij jouw zaak in de schijnwerpers en promoten wij wat jouw bedrijf bijzonder maakt. Helemaal gratis! Bereik nog meer mensen via ons online platform en laat hen kennis maken met jouw specialiteiten.

dvdez-1

Vier je eigen zaak!

8 Oktober staat volledig in het teken van ondernemers zoals jij. Bereid je dus voor op een feestelijke dag. Iedereen die www.dag-van-de-eigen-zaak.nl bezoekt ziet jouw speciale aanbieding en kan hiervan gebruik maken.

    Maak nu je actie aan    

 


Ontdek hoe deelnemers van de afgelopen paar jaren profiteerden van de Dag van de Eigen Zaak

600x310_testimonials_1

“We spraken heel intensief over onze nieuwe merknaam, onze smaak en onze klantservice en hadden nauwelijks tijd om te focussen op onze reclame. Toen hoorden we van de «Makro Dag van de Eigen Zaak» en vonden het een perfect idee om daaraan mee te doen.”

 

Kaan Damgacı
Lokmata

Turkije

 

 

 

 

“Ons Vis-à-Vis restaurant draait al 12 jaar onafgebroken en is gevestigd in een appartementengebouw, gebouwd in 1910-1912. Bij de opzet van het restaurant streefden we ernaar om het zelfs de veeleisendste gasten naar de zin te maken.

Dag van de Eigen Zaak heeft ons in staat gesteld om ons trouwe klantenbestand verder uit te breiden, waar we bijzonder blij mee zijn.”

 

Mriola Bożek
Vis-à-Vis Club & Bar
Polen

 

 

600x310_testimonials_2
600x310_testimonials_3

"Het was een geweldige ervaring, die klanten de gelegenheid bood om kennis te maken met één van onze specialiteiten en er hun hart aan te verliezen.”

 

Sara Ciurleo
L'OmbraLonga Vineria Cicchetteria

Italië