Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Burgemeester Kortmann opent inspiratiebeurs van Makro Best

Gratis inspiratiebeurs voor ondernemers in Brabant van 23-25 november

Best, 23 november 2010 - Burgemeester Yvo Kortmann en wethouder economische zaken van de gemeente Best, Antoine Walraven, openden gisterenavond Makro Maximaal, de inspiratiebeurs voor ondernemers in Brabant die plaatsvindt op de parkeerplaats van Makro in Best. De beurs presenteert producten en diensten van ruim veertig Makro-leveranciers en is gratis toegankelijk voor iedere ondernemer in Brabant.

Makro Maximaal is de beurs voor ondernemers die letterlijk de zintuigen raakt; kijk, voel, proef, ruik, hoor en beleef de producten en diensten van meer dan veertig leveranciers van Makro. De Makro-vestiging heeft tijdens de beurs een andere ingang. Aansluitend op de entree is een grote overdekte beurstent geplaatst waar de Makro-leveranciers hun producten en diensten demonstreren. Het aanbod van leveranciers tijdens deze beurs is zeer divers, zowel op het gebied van food als van non-food. In 2 grote keukens bereiden in totaal 4 chefkoks de gehele dag door diverse gerechten, die uiteraard geproefd kunnen worden. De beurs is van 23 tot en met 25 november geopend van 11.00 tot 21.00 uur.

Makro Maximaal is tot stand gekomen in samenwerking tussen Makro Best en de Van den Oever Expogroep uit Nuenen. Makro Best is de groothandel voor ondernemers in geheel Brabant en heeft een omvangrijk food- en non-food-assortiment onder 1 dak.


Voor vragen kunt u terecht bij


Metro Cash & Carry Nederland B.V.
Spaklerweg 50-52
1114 AE Amsterdam-Duivendrecht
Telefoon: 020 - 39 80 200 

Perscentrum

Persberichten 2014
  Persberichten 2013
   Persberichten 2012
    Persberichten 2011
     Persberichten 2010