Proef en Probeer; nieuw totaalconcept van Makro

Amsterdam, 17 september 2012 - Vandaag presenteerde groothandel Makro in de vestiging Amsterdam zijn nieuwe totaalconcept Proef & Probeer. 

Dankzij dit nieuwe concept kunnen ondernemers via professionele verkoopdemonstraties kennismaken met producten die hen helpen om succesvoller te zijn. Proef & Probeer past bij het streven van Makro om juist in deze tijd van economische tegenwind ondernemers het maximale uit hun onderneming te laten halen. In Proef & Probeer brengt Makro producten, diensten en kennis samen in een vernieuwend totaalconcept. Makro lanceert Proef & Probeer voor zowel food- als non-foodproducten. Proef & Probeer is tot stand gekomen in samenwerking met WFM People, de fullservice-fieldmarketingspecialist die Makro ondersteunt in het nieuwe concept. Met Proef & Probeer biedt Makro ondernemers duidelijk en professioneel advies over de producten van zijn leveranciers. Dat gebeurt met inspirerende demonstraties door de goed getrainde verkoopadviseurs van WFM People.

Over Makro Nederland

Professionele klanten die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel – zoals ondernemers, ZZP’ers, vertegenwoordigers van verenigingen en stichtingen – vinden bij Makro een compleet food- en non-foodassortiment van meer dan 60.000 kwaliteitsproducten onder één dak. Daarnaast biedt Makro diensten (zoals bezorging en klantbezoeken) en trainingen aan voor ondernemers om hen te helpen het maximale uit hun onderneming te kunnen halen. Makro vernieuwt: van zelfbedieningsgroothandel naar een maatschappelijk betrokken partner voor ondernemend Nederland. Bij Makro Nederland (17 vestigingen, bezorgdiensten en online-verkoop) werken meer dan 5.000 mensen. Het bedrijf is onderdeel van Metro Cash & Carry International.

Maarten van Hamburg (Directeur Food Makro) en Sytze Bril (Algemeen Directeur WFM People) bekrachtigen de samenwerking voor het nieuwe Proef & Probeer-concept


Voor vragen kunt u terecht bij


Metro Cash & Carry Nederland B.V.
Spaklerweg 50-52
1114 AE Amsterdam-Duivendrecht
Telefoon: 020 - 39 80 200 

Perscentrum

Persberichten 2014
  Persberichten 2013
   Persberichten 2012
    Persberichten 2011
     Persberichten 2010
     Proef-Probeer-1
     Proef-Probeer-2