Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Makro Beverwijk geheel vernieuwd


Voor vragen kunt u terecht bij


Metro Cash & Carry Nederland B.V.
Spaklerweg 50-52
1114 AE Amsterdam-Duivendrecht
Telefoon: 020 - 39 80 200 

Perscentrum

Persberichten 2014
  Persberichten 2013
   Persberichten 2012
    Persberichten 2011
     Persberichten 2010
     wijnwereld
     “De vernieuwing van Makro Beverwijk betekent een echte vernieuwing in de vestiging, zoals de introductie van o.a. een Kookwereld, Koffiewereld, Officewereld en een Wijnwereld. Een andere belangrijke vernieuwing is dat medewerkers meer en meer zullen werken als ‘mini-ondernemers’”, aldus Marcel Dietz, vestigingsmanager Makro Beverwijk. 
      Tijdens de feestelijke opening werden tevens de regionale prijswinnaars van de Makro 45 jaar actie in het zonnetje gezet. Net als talloze andere ondernemers maakten zij de slagzin af en namen vandaag hun reisprijs in ontvangst.

      Partner van ondernemend Noord-Holland

      makro-gaat-ook-naar-de-klant
      Om te kunnen transformeren van zelfbedieningsgroothandel naar partner voor ondernemend Nederland is het van belang dat de vestiging optimaal is ingericht om klanten inspirerende totaaloplossingen te bieden. We bieden onze klanten niet alleen producten, maar ook diensten en trainingen. Zo bezorgen wij bij horecaondernemers in Noord-Holland tot in de keuken, hebben we klantmanagers die klanten in hun bedrijf bezoeken en adviseren en delen onze eigen vakspecialisten hun kennis met klanten. Ook bieden we nu de mogelijkheid om via onze 
      webshop alle food- en non-foodproducten in te kopen die je nodig hebt op kantoor. Daarnaast kunnen ondernemers via Qredits, partner van Makro, bijvoorbeeld een aanvraag doen voor microkredieten. Ze ontvangen dan ook coaching en hulp bij het maken van hun ondernemingsplan”, aldus vestigingsmanager Dietz.

      Van medewerker naar mini-ondernemer

      Makro Beverwijk is al 17 jaar een begrip in de omgeving. Een groothandel voor lokale en regionale ondernemers, verenigingen en stichtingen. Maar ook een betrokken werkgever met een groeiend aantal medewerkers. “Ik werk zelf al 22 jaar bij Makro. Ik vind het belangrijk om maatschappelijk verbonden te zijn met de regio. Zo helpen we de Voedselbank Beverwijk op structurele basis en heeft een team van onze medewerkers geholpen tijdens NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Makro ondersteunt daarmee het Oranje Fonds. Ook werken we samen met De Meergroep, deskundigheidscentrum op het gebied van sociale werkvoorziening, re-integratie en vrijwilligerswerk.