Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Landelijke finale barbecue onder ondernemers

Winnaar Roy Hoogmoet uit Breda BAAS BBQ Makro 2017

Vianen – 10 juni 2017. Vandaag vond de landelijke barbecue finale onder ondernemers plaats bij Makro in Vianen. Maar liefst 17 winnaars van regionale wedstrijden streden om de landelijke titel Baas BBQ Makro 2017. Een deskundige jury met onder meer topchef Jeroen Robberegt en barbecue specialist René Ausema riep unaniem Roy Hoogmoet tot winnaar uit.

Alles stond zaterdag bij Makro Vianen in het teken van barbecue. Voor de ingang van de vestiging was een groot terrein ingericht voor deze landelijke eindstrijd. De 17 deelnemers afkomstig uit alle delen van het land gingen in ronde 1 in twee poules van start. De opdracht was een stuk vlees met behulp van kruiden en groenten van de Makro zo goed mogelijk te bereiden en op een mooie en verrassende manier op te dienen.

De jury koos 6 deelnemers die doorgingen naar de finaleronde. Daarin ontvingen zij een super mystery-box met vlees, vis en schaal- en schelpdieren. Anderhalf uur hadden de 6 finalisten de tijd om heerlijke barbecue gerechten te bereiden. Jurylid Jeroen Robberegt prees het niveau van de deelnemers: “de deelnemers hadden veel ingrediënten in korte tijd te verwerken, dan moet je echt weten wat je doet en goed kunnen barbecueën.”

Uiteindelijk won Roy Hoogmoet, die zich een jaar lang Baas BBQ Makro mag noemen. Hij ontving als hoofdprijs een volledige Weber barbecue set.

Makro is van zins deze barbecue competitie jaarlijks onder haar klanten te organiseren. “Makro en barbecue horen bij elkaar”, aldus Jerome Briens directeur Inkoop Makro. “Wij hebben met ons vlees- en visassortiment en onze uitgebreide keuze aan barbecue apparatuur alles in huis om een geslaagde barbecue te organiseren.”

Over Makro
Makro richt zich op kleine zelfstandige ondernemers en heeft een breed food- en non-food-assortiment. Makro Nederland heeft in Nederland 17 vestigingen. Makro wordt een unieke marktplaats waarin kleine en grotere ondernemers elkaar kunnen vinden en zaken met elkaar kunnen doen. We zorgen er samen voor dat ondernemers hun tijd bij Makro goed besteden. De nieuwe Makro is gebaseerd op drie pijlers: ondernemers kunnen bij Makro inkopen & shoppen, werken & netwerken en zakendoen met andere ondernemers.
Collage-baas-bbq

Voor vragen kunt u terecht bij


Metro Cash & Carry Nederland B.V.
De Flinesstraat 9
1114 AL Amsterdam-Duivendrecht
Telefoon: 020 - 39 80 200 

Perscentrum

Persberichten 2018
Persberichten 2017
Persberichten 2016
Persberichten 2015
Persberichten 2014
Persberichten 2013
Persberichten 2012
Persberichten 2011
Persberichten 2010