Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

DISH wint Foodservice Marketing Award 2020

dish-award

Amsterdam, 21 januari 2020 – Het digitale platform DISH van Makro heeft de Foodservice Marketing Award gewonnen. De prijs werd op 15 januari uitgereikt aan het meest aansprekende, innovatieve en succesvolle marketinginitiatief in de foodservice. Rosemarijn Jansen en Fabienne Linschoten namen de award namens Makro in ontvangst tijdens de Marketing Breakfast Club van FoodserviceXs op de Horecava.”


DISH – wat staat voor Digital Innovations and Solutions for Hospitality – is hét digitale platform ontwikkeld voor en door de horeca. Het gebruiksvriendelijke platform geeft horecaondernemers toegang tot verschillende online diensten: van website tot reserveringstool en van mobiele app tot personeelsplanner. Gebruikers trekken meer klanten, realiseren hogere winst en besparen tijd. Een abonnement is gratis en beschikbaar voor alle horecaondernemers. Ook voor startups en innovators biedt DISH een unieke ingang tot de horecamarkt.

Fabienne Linschoten, Head of Digital bij Makro: “Makro Nederland wil met DISH bijdragen aan de verdere digitalisering van de horecasector en aan het ondernemerssucces van haar klanten. Dat gaat goed: al meer dan 170.000 horecagelegenheden maken gebruik van ons digitale platform. Het winnen van de Foodservice Marketing Award is een enorme stimulans en waardering voor deze nieuwe service. Wij zijn ontzettend blij en trots dat we deze prijs hebben gewonnen.”


Foodservice Marketing Award
De Foodservice Marketing Award is een initiatief van FoodserviceXs en werd dit jaar voor de zevende keer uitgereikt. Makro en de vijf andere genomineerden werden beoordeeld op een combinatie van strategische fit, onderscheidend vermogen, creativiteit, impact en duurzaamheid. De jury bestond uit Désirée Struijk (Senta), Ron Simpson (The Avocado Show) en de winnaar van vorig jaar: Roger Bloem (CityGuys).

Kijk voor meer informatie over DISH op makro.nl/dish.


Voor vragen kunt u terecht bij


Metro Cash & Carry Nederland B.V.
De Flinesstraat 9
1114 AL Amsterdam-Duivendrecht
Telefoon: 020 - 39 80 200

Perscentrum

Persberichten 2020
Persberichten 2019
Persberichten 2018
Persberichten 2017
Persberichten 2016
Persberichten 2015
Persberichten 2014
Persberichten 2013
Persberichten 2012
Persberichten 2011
Persberichten 2010