LAAT DIE ZOMER MAAR KOMEN

Je ziet het, je voelt het, je ruikt het: de zomer komt eraan. Eindelijk! Maar ben je er ook klaar voor? Voor een vrolijk terras, zonnig gerecht, uitbundige BBQ, verfrissende wijn, bruisende cocktail, zomerservies? Dat vraagt om voorbereiding, voorproeven, voorwerk. En dat begint bij Makro. Daar vind je alles voor de ideale zomer. Van vers tot nonfood. Dus sla in. Sla op. Sla je slag. Dan ben je klaar voor het grootse genieten. En kun je volmondig zeggen: “Laat die zomer maar komen.”

DOE HET GROOTS. DOE HET MAKRO.

LAAT DIE BBQ MAAR KOMEN

Ode aan de varkensbuik

Langzaam gegaarde varkensbuik is veelzijdig, mals, sappig en duurzaam. Dat proef je! Dit vlees staat op de lijst van iedere barbecueliefhebber. Tongstrelende topkwaliteit.

Meer bekijken

King of the sea

Leg deze zomer eens vaker vis op de barbecue. Zoals de mooiste gekweekte vis die er is: Kingfish uit Zeeland. Lekker vers en dichtbij. Geroemd om z’n stevigheid en gewaardeerd om z’n zachte smaak.

Meer bekijken

Kruidige knolselderij

Koken, bakken, stoven of poffen. Knolselderij is heerlijk in een krachtige soep, knapperige salade óf van de barbecue als lekker vega-gerecht. Groen grillen wordt het helemaal deze zomer.

Meer bekijken

Zomerse spijzen, zomerse spiezen

Garnalen op de barbecue zijn feestelijk, zomers en áltijd lekker. Een ongekende lekkernij en pure verwennerij. Reserveer snel een plekje op de barbecue voor deze heerlijke garnalenspiezen.
Meer bekijken

LAAT DIE ZWOELE AVONDEN MAAR KOMEN

Wereldse whisky

Puur of met ijs: whisky is ook met hoge temperaturen een ideaal drankje. Aerstone whisky heeft de krachtige en rokerige smaak waar barbecuevlees én zomeravonden om vragen.

Meer bekijken

Lekker zonder alcohol

Kies voor de mocktail: een verfrissend en speciaal drankje zonder alcohol. Vrolijk met ijs en zomerse garnering. Een feestelijke manier om de zomer in te luiden!

Meer bekijken

Bier en barbecue

Een fris biertje bij een hete barbecue is een goede dorstlesser. Met de geur van barbecuevlees en de smaaksensatie van bier heb je de beste combinatie voor gezellige zomeravonden te pakken.

Meer bekijken

De zon op je bord

Zomerse gerechten serveer je op zomers servies. Al voor iemand zijn eerste hap neemt, ziet hij of het gerecht lekker is. Met dit servies zorg je voor een eerste indruk die in de smaak valt. Aan tafel!

Meer bekijken

De zomer wordt stoer en stevig

Avontuurlijk koken

Barbecueën kan op ieder moment van de dag. Zelfs op zondagochtend: koffie in de hand en kaneelbroodjes van de barbecue. De geur is overheerlijk!

Meer bekijken

Windmil skilets

Deze outdoor-koekenpan heeft een vlakke bodem en stevige handgreep. Zo maak je een perfect gebakken eitje of een volmaakte steak op de barbecue. Met robuuste skilets haal je in een tangomdraai je maaltijd makkelijk van het vuur.

Meer bekijken

De beste kamado’s

Barbecueen met een kamado is het allerlekkerst. Dit Japanse kooktoestel op hout of houtskool is veelzijdig en houdt sappen en smaken beter vast. Het optimale buitenleven met verrukkelijk eten.

Meer bekijken

Online bestellen

Je bent van harte welkom in een van onze vestigingen, maar het kan nóg makkelijker. Al jouw seizoensfavorieten bestel je namelijk ook online via webshop.makro.nl. Wij bezorgen ze dan zo snel mogelijk bij jou aan de deur.
Naar de webshop

Actuele folders

Op zoek naar de beste acties? Hier vind je alle nieuwste folders en aanbiedingen bij elkaar.
Bekijk de folders