GreenPan: de keuze van Edwin Vinke

Edwin Vinke is chef-kok van restaurant De Kromme Watergang in Sluis. Edwins iconische gerechten zijn geïnspireerd op de directe omgeving van het Zeeuwse restaurant met twee Michelin-sterren. Hij gebruikt hierbij de koekenpannen, wokpan en hapjespan van de nieuwe GreenPan Geneva-collectie. Edwin: “In een restaurantkeuken draait alles om kwaliteit. Hoe goed je kookt, hangt af van de ingrediënten, maar ook van het materiaal. De pannen van GreenPan hebben een body en grepen van roestvrij staal en zijn van professionele kwaliteit.”

RECEPTEN MET OOG VOOR MENS EN MILIEU

De zoektocht van Edwin naar onderscheidende recepten waar zowel de omgeving als de gast centraal staat, bracht hem bij GreenPan. “Mens en milieu is voor mij belangrijk, en GreenPan deelt deze waarde. Het mooie is dat zij die betrokkenheid omzetten in PFAS-vrije producten die een plezier zijn om te gebruiken, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.”