Herfst op z'n heerlijkst

Bij Makro vind je alles wat de herfst zo heerlijk maakt. Van botermals hert tot kruidige fazant. Heerlijke groente en fruit van het seizoen. En het najaar proef je ook in je glas: herfstig speciaalbier en volle najaarswijn maken het menu compleet. Serveer je gerechten op mooi servies voor een smaakvol gedekte herfsttafel.

Geniet van het najaar!

De smaak van herfst

Feestelijk: fazant op je herfstmenu

Fazant: kruidig en aromatisch van smaak. Onze fazanten komen uit het Verenigd Koninkrijk en zijn niet gekweekt, maar écht wild. Van fazantfilet tot hele fazant: voor ieder wat wil(d)s.

Hert: botermals en delicaat van smaak

Het beste hertenvlees uit Nieuw-Zeeland. Een echt pronkstuk van jouw herfstmenu. Het voordeel van hert; je combineert het met alles. Van rood fruit tot herfstgroenten.

Paddenstoelenproeverij

Van kastanjechampignon tot cantharel en van oesterzwam tot shiitake: paddenstoelen mogen niet ontbreken in een herfstgerecht.

Maak het najaarsmenu af

Herfstbieren

Zwaar, complex en kruidig… Makro heeft een ruim assortiment speciaalbieren met de smaak van de herfst. Van trappistenbier tot bokbier. En: met speciaalbier geef je sauzen, marinades en stoofpotten extra veel smaak.

Proef de herfst in je glas

Herfst? Tijd voor stevige, volle en ronde wijn. Uit Spanje bijvoorbeeld. De Manzanos Crianza en Manzanos Reserva hebben smaken van zwart en rood fruit en kruiden, zoals zwarte peper.

Hollandse peren en wild. Een heerlijk herfstduo.

Hollandse peren zijn zoet en sappig. Hoewel je de combinatie misschien niet direct verwacht, passen ze perfect bij wild vlees. Maar ook verwerkt in desserts steelt deze Hollandse peer de show.