Geef Groots de mooiste kerstpakketten

Kerst is dé tijd om je collega’s te bedanken en waarderen voor hun inzet. Als specialist en pionier op het gebied van eindejaarsgeschenken helpt Makro Kerstpakketten je om op originele wijze speciale aandacht te geven aan je collega’s. Ontdek onze kerstpakketten, passend bij elk thema en budget.

Geef Groots de mooiste kerstpakketten

Hoe jij deze kerst jouw collega’s en relaties verrast? Groots natuurlijk! Bij Makro vind je een veelzijdig assortiment met meer dan 60 kerstpakketten. Van traditionele pakketten gevuld met de beste A-merken tot trendy kerstpakketten met hippe eyecatchers om een fijn thuis te creëren. Zo is er voor elke wens een passend pakket.

Liever online shoppen?

Je bestelt eenvoudig vanuit huis. Met een klik heb je alle pakketten uit jouw budget op een rij. Bovendien kan je verschillende afleveradressen kiezen en eenvoudig pakketten bij bestellen. Zo is een kerstpakket kiezen en bestellen en fluitje van een cent!

- Kies zelf een bezorgdatum
- Meerdere bezorgadressen
- Voor elk budget, in elk thema
- Nu nog volop voorraad

Een kerstpakket op maat

Liever zelf een pakket samenstellen met keuze uit ons gevarieerde assortiment? We helpen je graag met het samenstellen van een uniek kerstgeschenk dat past bij jouw organisatie en medewerkers. Maak een afspraak met onze adviseurs in één van onze 16 showrooms. Bespreek je wensen, ideeën en budget en kies samen de producten om zo je eigen kerstpakket samen te stellen. Wij staan ook digitaal voor je klaar! Maak een video-afspraak en onze adviseurs geven je ene digitaal advies op maat.