Makro valt onder de essentiële winkels en blijft open voor haar klanten met een Makro-pas.

kerstpakketten

Bijzondere aandacht maakt het verschil! Wij helpen je om op een bijzondere manier je collega’s te waarderen. Ontdek onze kerstpakketten in de vestiging of online op webshop.makro.nl

Geef Groots de mooiste kerstpakketten

Hoe jij deze kerst jouw collega’s en relaties verrast? Groots natuurlijk! Bij Makro vind je een veelzijdig assortiment met meer dan 40 kerstpakketten. Van traditionele pakketten gevuld met de beste A-merken tot trendy kerstpakketten met hippe eyecatchers om een fijn thuis te creëren. Zo is er voor elke wens een passend pakket. 

Liever online shoppen?

Je bestelt eenvoudig vanuit huis. Met een klik heb je alle pakketten uit jouw budget op een rij. Bovendien kan je verschillende afleveradressen kiezen en eenvoudig pakketten bij bestellen. Zo is een kerstpakket kiezen en bestellen en fluitje van een cent!

- Voor elk budget, in elk thema
- Nu nog volop voorraad

Een kerstpakket op maat

Liever zelf een pakket samenstellen met keuze uit ons gevarieerde assortiment? We helpen je graag met het samenstellen van een uniek kerstgeschenk dat past bij jouw organisatie en medewerkers. Maak een afspraak met onze adviseurs in één van onze 16 showrooms. Bespreek je wensen, ideeën en budget en kies samen de producten om zo je eigen kerstpakket samen te stellen. Wij staan ook digitaal voor je klaar! Maak een video-afspraak en onze adviseurs geven je een digitaal advies op maat.