Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Klantenservice

hero-klantenservice-2

Goede service verandert continu

Goede service is niet statisch. Goede service verandert voortdurend. Daarom verwerken we continu alle vragen die bij ons Customer Service Center binnenkomen. Jij bepaalt ons serviceniveau. Wij zijn niet voor niets partner voor ondernemend Nederland.

Veel gestelde vragen

Heb je al bij de veel gestelde vragen gekeken?

Bezorging

Sommige producten zijn te zwaar om zelf te vervoeren. En als ondernemer heb je het druk genoeg. Meer informatie over bezorgen.

Garantie en reparatie

Als je inkopen doet, wil je kunnen genieten van jouw aankopen. Dat bij aankomst op de zaak blijkt dat iets niet functioneert, is het laatste wat je wilt. Daarom krijg je op al onze artikelen altijd de originele fabrieksgarantie van onze leveranciers. Meer informatie over Garantie en reparatie.


Klantenservice in de vestigingen

In iedere vestiging hebben wij een klantenservice waar onze medewerkers je graag persoonlijk te woord staan.

Je bent zonder afspraak welkom

Onze medewerkers zijn intern opgeleid en zij beschikken over een grote kennis van alle producten en diensten. Heb je een product dat je wilt ruilen, retourneren of laten repareren? Of wil je gewoon wat informatie? Onze medewerkers staan voor je klaar. Je bent zonder afspraak meer dan welkom.

  • direct antwoord op vrijwel al jouw vragen;
  • prachtige oplossing voor een acuut probleem;
  • informatie en documentatie.

Lastige vraag of gewoon een adreswijziging

Voor al jouw vragen over producten en diensten van Makro. Of je nu een algemene vraag heeft of informatie wilt over garanties en reparaties. Ons vakkundige en enthousiaste team zit voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.