MijnMakro

Wat zijn de mogelijkheden van MijnMakro?
Met een MijnMakro account beheer je je klantgegevens online en kun je gebruik maken van extra services zoals de digitale Makro-pas in de Makro app. Je vindt hier ook je facturen en kan als beslissingsbevoegde ook passen voor collega’s aanvragen. Horecaklanten kunnen met hun MijnMakro account ook bestellingen plaatsen via de Horeca Bezorgservice.

Hoe kan ik mij registreren bij MijnMakro?
Je kunt je hier registeren of in de Makro app.

Waar kan ik mijn e-mailadres of wachtwoord wijzigen?
Als je ingelogd bent in MijnMakro kan je jouw e-mailadres of wachtwoord wijzigen in het menu Persoonlijke gegevens.

Kan ik op mijn Makro inschrijving maar één MijnMakro account aanmaken?
Per Makro-pashouder kan er één MijnMakro account worden aangemaakt. Zijn er dus meerdere collega's binnen je bedrijf met een Makro-pas, dus kunnen ze allemaal een MijnMakro account aanmaken. Ben je beslissingsbevoegd? Dan kun je zelf een extra pas voor je collega’s aanvragen via MijnMakro.

Ik heb twee bedrijven, moet ik nu twee accounts aanmaken?
Nee, je kunt als je bij meerdere bedrijven een Makro-pas hebt deze allemaal koppelen aan één MijnMakro account. Op de website en in de app kun je dan kiezen namens welk bedrijf je de gegevens wilt inzien of wijzigen.

Ik heb al twee MijnMakro accounts, kan ik die ook samenvoegen?
Ja, log in met het account dat je wilt gaan gebruiken en kies dan in het menu rechts bovenin voor 'Bedrijf toevoegen'. Nadat je je tweede pas gekoppeld hebt, wordt je tweede MijnMakro samengevoegd met je huidige account.

Ik heb meerdere bedrijven gekoppeld in MijnMakro, hoe wissel ik tussen de bedrijven?
Klik rechts boven aan op de website op je naam. In het menu kies je voor 'Mijn bedrijven' en dan het bedrijf waar je de gegevens van wilt zien. In de app druk je op het homescherm rechtsboven op het profielicoontje om tussen je bedrijven te wisselen.

Ik wil mij registreren bij MijnMakro maar mijn pasnummer wordt niet herkend.
Neem contact op met ons Customer Service Center op 0900 - 20 25 300 of vul het contactformulier in.

Ik ben mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten.
Je kunt inloggen met het e-mailadres dat bij ons bekend is, je wachtwoord kun je hier opvragen.

Waarom kan ik niet inloggen in MijnMakro?
Voordat je kan inloggen, heb je een MijnMakro account nodig. Iedere Makro pashouder kan zich hiervoor registreren. Indien je al geregistreerd bent, controleer dan of je op de activatielink hebt geklikt die je hebt ontvangen in jouw e-mail inbox. Deze activatielink is 24 uur geldig. Je kan altijd een nieuwe activatielink aanvragen door je opnieuw te registreren. Als je al op de activatielink geklikt hebt, controleer dan of je de juiste gebruikersnaam en/of het juiste wachtwoord hebt opgegeven.

Mijn e-mailadres is niet gewijzigd.
Je ontvangt een bevestigingsmail op jouw nieuwe e-mailadres. Klik op de link in deze e-mail om je account te activeren.

Ik heb geen e-mail gekregen nadat ik mij geregistreerd had, mijn gegevens vergeten was of nadat ik mijn gegevens gewijzigd heb.
Controleer of het e-mailbericht tussen jouw ongewenste (spam) e-mail terecht is gekomen. Je kan voorkomen dat e-mailberichten van MijnMakro als spam worden aangemerkt door Klantenservice@mijn.makro.nl aan de lijst met veilige afzenders toe te voegen. Ga na of je de juiste gegevens hebt opgegeven, indien je twijfelt kan je de handeling opnieuw uitvoeren.

Blijft mijn Makro-pas geldig als ik mijn MijnMakro account ophef?
Na het opheffen van jouw MijnMakro account blijft jouw Makro-pas gewoon geldig. Je blijft dan ook van harte welkom in onze vestigingen.

Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn factuur alleen digitaal ontvang?

Voor app gebruikers staat de optie “Standaard” digitale facturen altijd aan. Je kunt je persoonlijke voorkeur eenvoudig instellen via je MijnMakro-account. Log in op de website of de app. naar ‘facturen’ en schakel het vinkje ‘Papieren factuur bij kassa afdrukken’ aan of uit.

Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.