ONZE EIGEN MERKEN: GROOTS IN PRIJS EN KWALITEIT

Bij Makro gaan we voor Groots. Ook als het om onze eigen merken gaat. Dit zijn dan ook geen huismerken of B-merken, maar topmerken. Gemaakt door en voor experts die Groots denken. Hiermee bieden we je een solide basis van zekerheid, betrouwbaarheid, gemak en kwaliteit. En een scherpe prijs natuurlijk. Alles waar jij als ondernemer Groots mee kunt worden. Exclusief bij Makro.

Onze merken

METRO PRofessional

Duurzame non-foodproducten van topkwaliteit. 

Meer informatie

METRO CHef

Professionele foodproducten op topniveau. 

Meer informatie

RIOBA

Rioba is een totaalconcept voor koffie en thee met een herkenbare uitstraling. Fairtrade, klimaatneutraal en UTZ-gecertificeerd, dus verbouwd met respect voor mens en planeet. Eerlijke producten zoals koffiebonen, thee, koekjes, brownies, melk en chocolade met rijke smaken. Beter dan een A-merk, voordeliger dan een huismerk.

Meer informatie

ARO

Makro’s eigen merk Aro is de meest voordelige optie voor ruim 700 onmisbare basisproducten. Stuk voor stuk groots ingekocht en daarom altijd verkrijgbaar voor een vaste lage prijs. Het assortiment is breed: van melk, kaas en eieren tot theelichten, vrieskisten en kopieerpapier.

Meer informatie

tarrington house

Tarrington House is ons eigen merk met een grote collectie binnen- en buitenartikelen. Van mooie trendy tuinmeubelen tot barbecues en keukenapparatuur. En van textiel tot huishoudartikelen. Groots ingekocht en daardoor scherp geprijsd.

Meer informatie

sigma

Met ons eigen merk Sigma presenteren we een assortiment professionele kantoorartikelen van superieure kwaliteit. Van pennen en schrijfblokken tot comfortabele kantoorstoelen. Zorgvuldig getest, geselecteerd en scherp geprijsd.

Meer informatie
GEÏNTERESSEERD in onze eigen merken?
Ontdek ons eigen merken assortiment online
Bekijken