Klant worden bij Makro

Makro is er voor ondernemend Nederland. Makro-klanten krijgen online én in de vestiging toegang tot het uitgebreide assortiment van meer dan 50.000 food- en non-foodartikelen: alles wat je nodig hebt voor de zaak én voor thuis.

METRO Become a customer

Voor wie is Makro?

Makro is er voor alle ondernemers, zelfstandigen, zzp’ers en verenigingen in Nederland. Voor horeca en niet-horeca, voor iedereen die gaat voor professionele kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Zij kunnen inkopen doen in alle 17 Makro-vestigingen én online. Particulieren kunnen geen aankopen doen in de vestigingen, maar wel via de Makro webshop.

Hoe word je klant?

Klant worden bij Makro kan zowel online als in een Makro-vestiging. Bij een online inschrijving heb je jouw inschrijving bij de Kamer van Koophandel nodig. Na verwerken van je registratie vind je je Makro-pas in de app. Daarna ontvang je de pas ook via de post. Met jouw persoonlijke pas, zowel de fysieke als digitale, ben je welkom in al onze vestigingen. Inschrijven kan ook bij een van de 17 Makro-vestigingen in Nederland. Hiervoor heb je ook je inschrijving van de Kamer van Koophandel nodig en een geldig legitimatiebewijs. Je ontvangt je Makro-pas direct.

Pas aanvragen

Voor wie is de Makro-(horeca)pas?

Iedere ondernemer of wettelijke vertegenwoordiger van een bedrijf of vereniging in Nederland kan een Makro-pas of Makro-horecapas aanvragen. Dit geldt ook voor gemachtigde vertegenwoordigers. Voor de aanvraag van een pas is een KVK-inschrijving noodzakelijk.

Horeca-pas aanvragen
De voordelen van Makro

Jouw 10 voordelen als Makro-klant

  1. Alles onder één dak: met meer dan 50.000 artikelen en veel meer in de webshop is Makro jouw one stop shop.
  2. Zeven dagen geopend, ruime openingstijden: inkopen doen wanneer het jou goed uitkomt.
  3. Kwaliteitsgarantie: bij Makro gaan we altijd voor professionele kwaliteit.
  4. Goedkoopst tanken in de regio en gratis parkeren.
  5. Service: onze medewerkers staan klaar met inspiratie en advies.
  6. Aantrekkelijke acties: iedere twee weken nieuwe scherpe aanbiedingen.
  7. Eenvoudig je facturen controleren met ons facturatiesysteem.
  8. Altijd en in iedere vestiging een groots assortiment van kwaliteitsproducten.
  9. Bulkbeloning, handig bij grootverbruik.
  10. Koop bij ons biologische en verantwoorde producten en draag bij aan een duurzame samenleving.
Klant worden
Word makro-klant
Krijg direct toegang tot het uitgebreide Makro-assortiment, doe inkopen tegen de laagste prijzen en profiteer altijd van scherpe acties.
Ja, ik wil ook Makro-klant worden!
Veelgestelde vragen

veelgestelde vragen over de makro-pas

Voor ondernemers
De Makro-pas is er speciaal voor ondernemers. Met een persoonlijke Makro-pas geniet je altijd van de scherpste prijs voor professionele kwaliteit, van de beste aanbiedingen en van heel veel volumevoordeel.
Meer informatie
voor horeca professionals
Met een Makro-horecapas profiteer je als horecaondernemer altijd van de scherpste prijzen en beste aanbiedingen. Met extra ruime openingstijden en een aparte ingang, parkeerplaats en kassa’s voor horecaondernemers. 
Meer informatie