Wat kun jij met een Makro buitenterrein?

Heb je plannen voor de promotie van je nieuwe product? Of zit je tijdelijk krap in je parkeerruimte voor bedrijfswagens? In beide gevallen kunnen wij je helpen. De buitenterreinen rondom al onze vestigingen bieden kans om jouw bedrijf op de kaart te zetten. 

We zien op onze buitenterreinen liever geen lege vakken. Daarom is het mogelijk om onze standplaatsen tijdelijk te huren.  

Barracuda is onze partner in de tijdelijke verhuur van standplaatsen op de buitenterreinen van onze 17 Makro vestigingen. Zij bieden ondersteuning bij onder andere de reservering en de volledige administratieve afhandeling. Ook kunnen zij op basis van jouw wensen de actie van A tot Z opzetten en uitvoeren. 

Interesse? Neem dan contact op via onderstaande button.

BARRACUDA, AANGENAAM!

Barracuda is van origine een merkactivatiebureau: wij bedienen klanten die - bijvoorbeeld - met een scherp creatief concept en een bijbehorende samplingcampagne de markt willen veroveren. Dat doen we effectief, altijd net even anders en zo zorgen we voor een glimlach op het gezicht van uw klanten. De grootste overeenkomst tussen onze activaties en het beheren van de buitenterreinen van Makro is dat wij je alles snel en zorgvuldig uit handen nemen. In de administratieve afwikkeling, maar ook in de uitvoering. Zo kan jij je zorgeloos concentreren op je werk. Ben je nieuwsgierig of wil je een keer kennismaken? Neem dan contact met ons op.
Contact opnemen