ALGEMENE VOORWAARDEN EN HUISREGELS

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Op alle transacties zijn de algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Metro Cash & Carry Nederland B.V. van toepassing, geregistreerd onder nummer 33166133 van de Kamer van Koophandel te Amsterdam.

Bekijk de Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden (PDF)
Bekijk het Privacy statement
Bekijk de Algemene Voorwaarden Webshop

 

Huisregels

- Een Makro-pas kan worden aangevraagd voor het doen van inkopen bij een van de Makro-vestigingen of andere verkooppunten, inclusief online.

- Voor het aanvragen van een Makro-pas moet men 16 jaar of ouder zijn en een (kopie van) geldige inschrijving bij de Kamer van Koophandel kunnen overleggen.

- Uw Makro-pas is een persoonsgebonden pas waarmee u toegang heeft tot onze Makro-vestigingen. Alleen originele Makro-passen (fysieke plastic pas of de digitale pas in de Makro app) worden toegestaan.

- Een introducé is van harte welkom om met u mee te komen, ook kinderen onder de 10 jaar kunnen op uw pas mee. Geleidehonden zijn uiteraard toegestaan, andere dieren niet.

- Makro maakt gebruik van een pas-scan voor een geautomatiseerde toegangscontrole. Van tijd tot tijd is het daarnaast ook nodig om steekproefsgewijs uw officiële identificatie te vragen. We vertrouwen op uw begrip hiervoor.

- Uit voorzorg en om diefstal tegen te gaan, moet soms ons personeel bij de servicebalie of de kassa vragen om de inhoud van tassen te mogen controleren. Scooter- of motorhelmen mogen om dezelfde reden niet mee naar binnen genomen worden.

- Bij de ingang van de meeste Makro vestigingen vindt u kluisjes om meegenomen tassen e.d. op te bergen. Wij verzoeken u vriendelijk hiervan zo veel mogelijk gebruik te maken en ons te helpen bij diefstalpreventie.

- In voorkomende gevallen kunt u wel Makro-thermoboxen, isolatietassen respectievelijk kratten – voorzien van een speciale Makro-sticker – meenemen.

- Verpakkingen mogen pas na betaling geopend worden. Alle aanbiedingen en prijzen zijn vrijblijvend, onder voorbehoud van prijswijzigingen, druk- en/of zetfouten, afgehaald en betaald en zolang de voorraad strekt. Al onze (aanbiedings-)prijzen zijn vermeld exclusief eventuele wettelijke verplichte verwijderingsbijdragen. Prijzen zijn exclusief statiegeld.

- Het is niet toegestaan om te roken binnen de vestigingen.

- Let op uw eigendommen wanneer u op een van onze parkeerterreinen parkeert, en laat deze niet in het zicht achter. Hoewel Makro uiteraard de veiligheid op de parkeerterreinen tracht te waarborgen, blijft het parkeren geheel op eigen risico.

- Uw Makro-pas is een persoonlijke pas, maar blijft wel eigendom van Makro. Een persoonlijke pas kan alleen met een officiële machtiging door een andere persoon worden gebruikt. Gebruik hiervoor de Makro app of vul het machtigingsformulier in. Makro behoudt zich te allen tijde het recht om Makro-passen in te trekken.

Aangezien de Makro-pas gekoppeld is aan een bedrijf/rechtspersoon, verzoeken wij u ons direct dan wel zo snel mogelijk op de hoogte te stellen van het verlies van de pas, wijziging, dan wel beëindiging of overdracht van uw bedrijf/rechtspersoon. Dit kan in de vestiging bij de klantenservicebalie, via het online contactformulier, telefonisch of per post.

Telefonisch:
0900 – 20 25 300
- maandag t/m vrijdag 09.00 - 21.00 uur
- zaterdag zaterdag 09.00 - 17.00 uur
- zondag 11.00 - 16.00 uur

vanuit:
- België: 0800 - 19 581
- Duitsland: 0800 - 18 00 194
Per post (op officieel briefpapier):
Makro Customer Service Center
Postbus 159
2290 AD Wateringen