Makro-pas - wijzigingen

Hoe geef ik een adreswijziging door?
Met een MijnMakro-account kan je als beslissingsbevoegde eenvoudig je vestigings- of postadres wijzigen. Ben je niet beslissingsbevoegd of wil je het factuuradres wijzigen: gebruik dan het contactformulier of ga naar klantenservice in de vestiging. (Stuur/neem een kopie van je nieuwe uittreksel van de Kamer van Koophandel mee!)

Kan ik extra Makro-passen aanvragen voor mijn collega’s?
Als beslissingsbevoegde kun je via MijnMakro zelf pashouders uitnodigen voor je bedrijf. Tevens kun je aangeven of andere pashouders ook wijzigingen mogen doorgeven.

Ben je niet beslissingsbevoegd, mail dan naar contact@makro.nl met het uittreksel van de KVK. Je hebt de nieuwe Makro-pas(sen) snel in huis.

Hoe kan ik iemand machtigen om namens mij inkopen te doen?
Dat kan op meerdere manieren. De eenvoudigste manier is via de Makro app. Bij de veelgestelde vragen over de app vind je hoe je dit kunt doen.

Een tweede optie is door het machtigingsformulier in te vullen en een geprinte versie mee te geven naar de vestiging (samen met de fysieke pas). Een machtigingsbrief kan ook. Vermeld hierin de naam van de gemachtigde en de bezoekdatum. Het formulier of de brief, samen met een geldig legitimatiebewijs en jouw Makro-pas, geeft de gemachtigde toegang tot de Makro-vestiging.

Je kan ook een extra pas aanvragen. Dit doe je eenvoudig via MijnMakro.

Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.