Smaak en vakkennis
Om je uitstekende producten te kunnen aanbieden, houden onze leveranciers zich aan zeer strikte regels. Gerenommeerde onafhankelijke chef-koks en culinaire experts werken met ons samen om elk voedingsmiddel te selecteren volgens strikte criteria: geur, smaak, kleur en textuur. De recepten worden ontwikkeld volgens veeleisende productienormen en de producten worden meerdere malen per jaar getest.
Verantwoordelijkheid
Onze inkoopstrategie is gericht op verantwoordelijkheid. Respect voor hulpbronnen, behoud van biodiversiteit, dierenwelzijn, voeding en ethiek worden allemaal in overweging genomen. Het behoud van het milieu en de biodiversiteit houdt ook in dat wij ons inzetten voor een circulaire economie, door de recycleerbaarheid van verpakkingen te bevorderen of deze te verminderen. Sinds 2013 heeft dit geleid tot een vermindering van meer dan 280 ton verpakkingen.
Kwaliteit en voeding
Wij doen geen toegevingen op de voedings- en smaakwaarde van onze producten en recepten. Elk jaar worden in onze proefkeuken en in onze partnerlaboratoria 2300 tests uitgevoerd om een constante kwaliteit te garanderen en onze recepten te verbeteren.