METRO CHEF: INGREDIËNTEN VOOR TOPHORECA

Gemaakt van ingrediënten van hoge kwaliteit: van vlees, vis en snacks tot pasta, rijst en frites. Gebruiksvriendelijk en daarmee dé oplossing voor elke keuken, want Metro Chef is er zowel in grote als kleine verpakkingen. Kies voor inspiratie op maat. Kies voor Metro Chef.

Metro Chef bestseller vlees & vis 
makro klant
heb je nog geen makro-pas?
Het is makkelijk om een pas aan te vragen online of in de vestiging.
Vraag nu een pas aan
Metro chef assortiment
SHOP ONLINE VOOR JOUW BEDRIJF
Bekijk ons ​​Metro Chef assortiment online
Ontedek Metro Chef
De voordelen van METRO Chef

Waarom METRO Chef?

Smaak en vakkennis 

Om je uitstekende producten te kunnen aanbieden, houden onze leveranciers zich aan zeer strikte regels. Gerenommeerde onafhankelijke chef-koks en culinaire experts werken met ons samen om elk voedingsmiddel te selecteren volgens strikte criteria: geur, smaak, kleur en textuur. De recepten worden ontwikkeld volgens veeleisende productienormen en de producten worden meerdere malen per jaar getest. 

Verantwoordelijkheid

Onze inkoopstrategie is gericht op verantwoordelijkheid. Respect voor hulpbronnen, behoud van biodiversiteit, dierenwelzijn, voeding en ethiek worden allemaal in overweging genomen. Het behoud van het milieu en de biodiversiteit houdt ook in dat wij ons inzetten voor een circulaire economie, door de recycleerbaarheid van verpakkingen te bevorderen of deze te verminderen. Sinds 2013 heeft dit geleid tot een vermindering van meer dan 280 ton verpakkingen.

Kwaliteit en voeding 

Wij doen geen toegevingen op de voedings- en smaakwaarde van onze producten en recepten. Elk jaar worden in onze proefkeuken en in onze partnerlaboratoria 2300 tests uitgevoerd om een constante kwaliteit te garanderen en onze recepten te verbeteren.
Onze belofte

De belofte van metro chef

METRO Chef

De gezondheid van de consument is een van onze prioriteiten. 106 controversiële additieven zijn uit onze recepten verwijderd, zout en suiker zijn verminderd, met behoud van de sensoriële kwaliteiten van de producten. Zo hebben wij 1072 ton suiker uit onze recepten kunnen verwijderen. Ons doel: voorrang geven aan smaak en dichter bij huisbereide producten komen.  

own brands
Ontdek meer eigen merken
Ontdek wat onze eigen merken nog meer voor je kunnen doen..
Meer eigen merken bekijken
METRO own brands