Aro - EEN SOLIDE BASIS VOOR EEN VASTE LAGE PRIJS

Makro’s eigen merk Aro is de meest voordelige optie voor ruim 700 onmisbare basisproducten. Stuk voor stuk groots ingekocht en daarom altijd verkrijgbaar voor een vaste lage prijs. Het assortiment is breed: van melk, kaas en eieren tot theelichten, vrieskisten en kopieerpapier.

makro klant
heb je nog geen makro-pas?
Het is makkelijk om een pas aan te vragen online of in de vestiging.
Vraag nu een pas aan
aro assortiment
SHOP ONLINE VOOR JOUW BEDRIJF
Bekijk ons ​​Aro assortiment online
Ontedek Aro
Drie voordelen van Aro

waarom Aro?  

Kwaliteit gegarandeerd

Onze producten van het merk Aro voldoen aan strenge eisen om het hele jaar door een constante kwaliteit te garanderen. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd en ontwikkeld door onze experts om te voldoen aan jouw behoeften op het gebied van voeding en apparatuur. Ons assortiment verzekert je van bewezen veiligheid en betrouwbaarheid.

Waar voor je geld

De producten van Aro zijn bijzonder concurrerend, zodat je geld kunt besparen en je budget onder controle kunt houden. Wij houden onze prijzen zo laag mogelijk zonder in te leveren op kwaliteit! Zo kan je jouw budget en marges bepalen, terwijl jij je klanten heerlijke producten kunt aanbieden.

Al je behoeften zijn gedekt

In ons Aro-assortiment vindt je alles wat je nodig hebt aan basisvoeding en non-foodproducten. Ontworpen door professionals voor professionals, ons exclusieve Aro merk heeft als doel uw leven te vereenvoudigen tegen de beste prijs.
Onze belofte

ARO-PRODUCTEN WORDEN GECONTROLEERD EN GETRACEERD

METRO Aro

Als internationaal merk, exclusief voor Makro, controleren wij de kwaliteit van onze producten op alle markten.

Wij besteden niet alleen bijzondere aandacht aan hun herkomst en fabricagevoorwaarden, maar wij controleren ook hun verpakking tot zij in de handel worden gebracht.

Onze producten worden elk jaar getest volgens strikte criteria en normen. De nadruk wordt gelegd op de hygiëne, de voorraadbehandeling, de temperatuurbeheersing en de traceerbaarheid van verse producten.

OWN BRANDS
ontdek meer eigen merken
Ontdek wat onze eigen merken nog meer voor je kunnen doen..
Meer eigen merken bekijken
METRO own brands