METRO PROFESSIONAL: KWALITEIT IN DE KEUKEN EN AAN TAFEL

Een compleet assortiment voor in de keuken én op tafel. Ontwikkeld voor en door chefs. Van pannen en friteuses tot disposables tot schoonmaakmiddelen, keukenhulpen en zelfs terrasstoelen. Perfect voor dagelijks, intensief en professioneel gebruik.

makro klant
heb je nog geen makro-pas?
Het is makkelijk om een pas aan te vragen online of in de vestiging.
Vraag nu een pas aan
Metro professional
SHOP ONLINE VOOR JOUW BEDRIJF
Bekijk ons ​​metro professional assortiment online
Ontedek Metro Professional
De voordelen van METRO Professional

waarom METRO Professional?

Betrouwbaarheid en duurzaamheid

Apparatuur van het merk METRO Professional wordt door onze experts getest om te voldoen aan de behoeften van horeca professionals. Ze voldoen aan strenge criteria inzake prestaties, betrouwbaarheid en efficiëntie, zodat jij je volledig op jouw werk kunt concentreren.

Herhaal aankopen

Je bedrijf groeit, of wil je de uitrusting van je hotel, café of restaurant vernieuwen? Je kunt er zeker van zijn dat onze METRO Professional assortimenten in de loop van de tijd worden gecontroleerd, zodat je jouw voorraden kan aanvullen zodra je ze nodig hebt.

Producten voor iedereen

Het merk METRO Professional biedt een breed gamma van producten aan. De professionele ruimtes van hotels, bars, cafés en restaurants, maar ook die van kleinhandelaars, traiteurs, bakkers, banketbakkers of fastfood kunnen met deze apparatuur worden uitgerust. 
Onze belofte

METRO PROFESSIONAL, het merk voor PROFESSIONALS

METRO Professional

De keuze van jouw professionele uitrusting mag niet aan het toeval worden overgelaten. Het gaat immers om een belangrijke investering die lang moet meegaan en waar je elke dag op kunt vertrouwen. Je apparatuur moet aangepast zijn aan jouw mogelijkheden, ze moet robuust, praktisch en gemakkelijk te onderhouden zijn en voldoen aan de eisen voor restauranthouders, traiteurs en hoteliers.

Al tientallen jaren ontwerpen wij voor de professionele keukens van onze klanten. Deze lange ervaring aan onze zijde heeft ons in staat gesteld om jouw wensen perfect te bedienen.

OWN BRANDS
ontdek meer eigen merken
Ontdek wat onze eigen merken nog meer voor je kunnen doen..
Meer eigen merken bekijken
METRO own brands