Ingrediënten
Voor 1 persoon – 10 minuten
- 2 sneetjes brood
- 2 plakken Beemster Graskaas
- 2 groene asperges
- 1 snoeppaprika
- Half sjalotje
- 1 el mayonaise
Bereiding
1. Beleg 1 snee brood met 1 plak graskaas. Snijd de hout-achtige onderkant van de asperges en halveer ze in de lengte. Leg de asperges op de graskaas.
2. Snijd de snoeppaprika in plakjes en leg op de asperges. Snijd de sjalot fijn en strooi erover. Leg daar weer een plak graskaas en de tweede snee brood op.
3. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur. Bestrijk de buitenkanten van de tosti met de mayonaise en bak de tosti in 6-8 minuten goudbruin. Keer halverwege en doe eventueel een deksel op de pan. Zet het vuur lager als de tosti te donker wordt, maar de kaas nog niet gesmolten is.
Recept van beemsterfoodservice.com