Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Makro App

Waar kan in de Makro-app downloaden?
De Makro-app is gratis te downloaden voor iPhone in de Apple Appstore en voor Android smartphones in de Google Playstore. Minimale vereisten zijn iOS 10 of hoger of Android 5 of hoger. De app werkt niet op tablets; deze passen niet onder onze toegangsscanners.

Waar kan ik de digitale Makro-pas gebruiken?
De digitale pas in de Makro-app kan gebruikt worden bij de toegangspoortjes en de horeca-ingang om onze vestigingen te bezoeken. Nadat je inkopen hebt gedaan kun je met de digitale pas afrekenen bij de kassa’s. De digitale pas kan nog niet gebruikt worden bij de slagboom voor het Horeca- en Goldcard parkeerterrein en bij het inwisselen van emballage. Klanten met een kredietfaciliteit kunnen niet afrekenen met de app.

Ik kan niet inloggen op de Makro-app
Je hebt een werkende internetverbinding nodig om in te loggen in de Makro-app. In de Makro vestigingen kun je gebruik maken van gratis WiFi. Lukt het nog steeds niet? Controleer dan of je gebruikersnaam en/of wachtwoord correct zijn.

Ik heb vanwege mijn deelname aan Makro Pro een nieuwe pas ontvangen, werkt deze ook in de app?
Als je een nieuwe pas ontvangen hebt dan wordt deze de volgende dag in de app gezet. Dit is echter niet zichtbaar in de app (je pasnummer blijft gelijk). Als je in de tussentijd aankopen doet dan worden je punten gewoon verwerkt. Een actueel puntenoverzicht vind je in MijnMakro

Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.