Informatie over de Makro Webshop

Ontdek de nieuwe Makro Webshop: een 100% non-food online platform beheerd door METRO Markets GmbH, een bedrijf dat deel uitmaakt van de Metro AG group. Wij bieden meer dan 20.000 non-food producten aan voor hotels, restaurants en andere ondernemingen in de horeca. Of je nu een particulier bent of een bedrijf, je kunt hier keukenapparatuur, huishoudelijke producten, schoonmaakproducten, buitenmeubilair, wegwerpartikelen, kantoorartikelen, tv-toestellen en nog veel meer producten vinden.

Makro webshop

Wat is de Makro Webshop?

De Makro Webshop is een nieuw online platform waar je meer dan 20.000 producten vindt, die worden aangeboden door verschillende in het platform geïntegreerde verkopers.

Dit concept geeft onze klanten meer vrijheid om uit verschillende opties te kiezen. Zo krijg je, in vergelijking met een gewone groothandel, een nog grotere keuze aan producten en heb je de mogelijkheid om te beslissen welk aanbod het beste bij jouw behoeften past. Zowel qua prijs als qua levertijden of service die elke verkoper aanbiedt.

Daarnaast is de Webshop voor iedereen toegankelijk! Terwijl onze vestigingen uitsluitend zijn voorbehouden aan ondernemers en professionele klanten, kan de Webshop ook door particulieren worden gebruikt.

Winkel in de webshop
WEBSHOP
Wil je jouw producten verkopen IN DE MAKRO WEBSHOP?
Word lid van de seller community van onze nieuwe non-food Webshop en netwerk met miljoenen horeca klanten en professionals uit vele andere sectoren.
Registreren als verkoper
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over de Makro Webshop