Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Restaurants

Tijdens je inkopen even ‘bijtanken’

In de meeste vestigingen kom je tot rust in ons zelfbedieningsrestaurant. Met een volledige lunch of gewoon een kop koffie met appeltaart.
Of je nu wil ontbijten, lunchen of dineren, wij heten je van harte welkom in onze restaurants.

Eet smakelijk!

Restaurantaanbieding van 18 t/m 31 juli


Restaurant-aanbieding-koffie
Restaurant-aanbieding-warm

Koffie en meer

Naast maaltijden kun je ook genieten van een heerlijke kop koffie. Of het nu ochtend, middag of avond is. En omdat over smaak niet te twisten valt, hebben we voor ieder wat wils: van espresso tot crema, van cappuccino tot latte machiato.

We hebben niet alleen heerlijke koffie van ons huismerk Rioba, ook hebben we diverse warme en koude dranken, verse sandwiches, gezonde salades en zoete en hartige snacks. En als je weinig tijd hebt, maak je gebruik van onze take away-service. Handig voor onderweg.


Openingstijden restaurants

Onze restaurants hebben zo veel mogelijk dezelfde openingstijden als die van onze vestigingen. Want zorgen voor een mogelijkheid om van je inkopen bij te komen, zien wij als service. Desondanks kunnen de openingstijden (licht) afwijken.


openingstijden-restaurant

Vestigingen met een restaurant

Foodcourt

In het Foodcourt halen onze foodprofessionals alles uit de kast om je te laten zien én proeven wat je met de ingrediënten van de (vers)afdelingen kunt doen. En dat is ongelooflijk veel. De laatste foodtrends, je ziet ze bij Makro. Voor de nieuwste, verrassend creatieve menu-ideeën moet je hier zijn. Alles wordt ter plekke door ervaren koks vers bereid. Een ideale plek om af te spreken voor een zakelijke lunch, of ideeën op te doen voor jouw horecazaak. En ben je geïnspireerd geraakt en wil je meteen inkopen doen, dan weet je dat je goed zit. Want onze versafdelingen kunnen zich meten met de beste speciaalzaken in het land. En dat is het grote voordeel: je vindt alles onder één dak.

Hygiëne

Makro hanteert een strenge hygiënecode voor voedsel bereiding. Lees meer

Vestigingen met een Foodcourt