Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Restaurants & Foodcourt

Restaurants geopend

De restaurants in onze vestigingen zijn weer open: op basis van triage (reserveren bij binnenkomst) en met maximaal dertig personen. In de restaurants zullen diverse drankjes, warme snacks, koeken, gebak, luxe belegde broodjes en tosti’s verkrijgbaar zijn.

Openingstijden van onze restaurants:
- Maandag t/m zaterdag: 09:00 – 17:00
- Zondag: 12:00 – 16:30

Kies jouw vestiging om te reserveren

Best
Groningen
Breda Hengelo
Delft
Nuth
Duiven
Vianen

Vanaf 1 juli mogen restaurants weer open voor maximaal 100 bezoekers. Ook dan alleen op reservering en met voldoende tussenruimte. Onze foodcourts, coffee corners en Netwerkpleinen blijven helaas voorlopig gesloten. 

Wij zullen de adviezen van het RIVM nauwlettend in de gaten houden. Via onze website geven wij je de laatste updates over het nieuws en de openingstijden.


Koffie en meer

Naast verse sandwiches, gezonde salades en zoete en hartige snacks kun je ook genieten van een heerlijke kop koffie. Of het nu ochtend, middag of avond is. En omdat over smaak niet te twisten valt, hebben we voor ieder wat wils: van espresso tot cappuccino, van koffie verkeerd tot verse muntthee.

Heb je geen tijd om uitgebreid te eten? Maak je gebruik van onze take away-service. Handig voor onderweg.


Foodcourt

In het Foodcourt halen onze foodprofessionals alles uit de kast om je te laten zien én proeven wat je met de ingrediënten van de (vers)afdelingen kunt doen. En dat is ongelooflijk veel. De laatste foodtrends, je ziet ze bij Makro. Voor de nieuwste, verrassend creatieve menu-ideeën moet je hier zijn. Alles wordt ter plekke door ervaren koks vers bereid. Een ideale plek om af te spreken voor een zakelijke lunch, of ideeën op te doen voor jouw horecazaak. En ben je geïnspireerd geraakt en wil je meteen inkopen doen, dan weet je dat je goed zit. Want onze versafdelingen kunnen zich meten met de beste speciaalzaken in het land. En dat is het grote voordeel: je vindt alles onder één dak.

Hygiëne

Makro hanteert een strenge hygiënecode voor voedsel bereiding. Lees meer