Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Makro Kerstpakketten

Kerstpakketten-header

Kerst, een moment van waardering

Uw hardwerkende collega’s zetten zich dagelijks in voor uw organisatie. Het eindejaar is dan een perfect moment om uw collega’s te bedanken voor hun toewijding en inzet in het afgelopen jaar. Makro Kerstpakketten helpt u om dit moment van waardering onvergetelijk te maken. Als specialist op het gebied van eindejaarsgeschenken weten we hoe belangrijk het is om uw waardering uit te spreken. Want wij geloven dat mensen die met zorg en aandacht gewaardeerd worden, zich speciaal voelen en beter functioneren!


Kerstpakketten

Kies een passend eindejaarsgeschenk

Laat uw waardering blijken met een bijzonder eindejaarsgeschenk! Van een kerstpakket (op maat) en online keuze cadeau tot kerstmarkt en een winter BBQ. Elk eindejaarsgeschenk brengt uw waardering tot uiting én verrast uw collega’s! Kortom, bij Makro Kerstpakketten komt uw waardering tot leven. Nieuwsgierig naar ons uitgebreide assortiment?


Bekijk de kerstpakketten

Bonselect, een cadeaukaart naar keuze

Op zoek naar een online keuze cadeau dat geschikt is voor elke gelegenheid? Waar u collega’s en relaties mee kunt feliciteren of bedanken? Verras ze met Bonselect, waar uw personeel en anderen zelf een cadeaukaart naar keuze kunnen uitkiezen.

Voor elke gelegenheid!

U kunt collega’s feliciteren met een verjaardag, geboorte of huwelijk! Of bedank ze voor hun harde werk, behaalde omzet óf succesvolle campagne. Voor welke gelegenheid u ook een cadeau zoekt, Bonselect is altijd een goede keuze!

Uw collega’s en relaties kunnen kiezen uit een veelzijdig assortiment aan cadeaukaarten. Van sfeervolle woondecoratie en heerlijke ontspanning tot handige sportaccessoires en onvergetelijke uitjes. Voor ieder wat wils en daarom een goede keuze!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze website en ontdek de mogelijkheden en het assortiment!

Bekijk Bonselect
Bon-select


  • 1,5 miljoen kerstpakketten per jaar

  • 50 jaar ervaring

  • Betalen per factuur

  • Stipte bezorging & goede service