Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Makro Kerstpakketten

LandingspaginaMakroKPartboardGeefMomentDEFv3psdMakronl  desktop  940x200jpg

Makro Kerstpakketten

Kerst is hét perfecte moment om glans te geven aan het jaar en uw collega’s te bedanken voor hun inzet en harde werk. Als specialist en pionier op het gebied van eindejaarsgeschenken helpt Makro Kerstpakketten u om op originele wijze uw collega’s te waarderen.


Image-2grid-trend

De trends van 2019

Ieder jaar gaan onze trendspecialisten op zoek naar de nieuwste trends, die de basis vormen van ons assortiment. Geïnspireerd door deze trends ontwikkelen wij exclusieve productlijnen en kerstpakketten, die exclusief verkrijgbaar zijn bij Makro Kerstpakketten. Bijvoorbeeld Press Pause, een productlijn waarmee u uw collega’s een rustmoment geeft om even op te laden. Extra bijzonder zijn onze exclusieve productlijnen met augmented reality. Elk product uit deze lijn heeft een uniek symbool. Scan deze met de gratis Zappar app en het kerstpakket komt meteen tot leven! Krijg met Herman’s Kerstgourmet tips van Herman den Blijker tijdens het gourmetten of bouw met Let it Snow een gezellig kerstdorp en zie het tot leven komen!

Image-2grid-event

Events

Geef op uniek wijze glans aan het jaar met een bijzonder event! Geniet van een mooie dag waar uw collega’s gezellig samenzijn en er nog lang over napraten. Kies bijvoorbeeld voor een feestelijke kerstmarkt en laat uw collega’s zelf een cadeau shoppen bij een van de leuke kersthuisjes. Of organiseer een gezellige BBQ-for-you en geniet met uw collega’s van heerlijke gerechten. Maak het geefmoment van uw eindejaarsgeschenk éxtra bijzonder met één van onze uitgifteservices, zoals de Meisjes van het Compliment of een kerstact. Welk event u ook kiest, wij nemen u de gehele organisatie uit handen. Het enige wat u hoeft te doen, is te genieten samen met uw collega’s.


Banner-1grid-maatwerk

Makro Kerstpakketten: de maatwerkspecialist

Wat uw wensen ook zijn, wij denken graag met u mee om een uniek eindejaarschenk samen te stellen. Op basis van uw ideeën en wensen bedenken onze adviseurs creatieve voorstellen die bij uw organisatie en collega’s passen. Wist u dat al vanaf 50 personen zelf een kerstpakket kunt samenstellen? Ook bij onze events zijn veel personalisatiemogelijkheden. Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden!  • 1,5 miljoen kerstpakketten per jaar

  • 50 jaar ervaring

  • Betalen per factuur

  • Stipte bezorging & goede service