Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Makro Kerstpakketten

header-kp

Verras met een kerstpakket

Kerst is dé tijd om je collega’s te bedanken en waarderen voor hun inzet. Als specialist en pionier op het gebied van eindejaarsgeschenken helpt Makro Kerstpakketten je om op originele wijze speciale aandacht te geven aan je collega’s. Ontdek onze kerstpakketten, passend bij elk thema en budget.

Bekijk onze pakketten

Exclusieve productlijnen – uniek in de markt en exclusief bij Makro Kerstpakketten

Ook dit jaar hebben wij weer een compleet nieuw assortiment van ruim 60 kerstpakketten Geïnspireerd door de laatste trends hebben wij 4 exclusieve productlijnen ontwikkeld vol bijzondere items en alleen verkrijgbaar bij Makro Kerstpakketten. Bijvoorbeeld ‘Magic Winter’ dat het echte wintergevoel naar boven brengt. Of ‘Gedeeld geluk’, een stijlvolle lijn met zwart/wit foto's, een gouden touch en feelgood quotes. Ontdek alle productlijnen van dit jaar: Join the Journey, Gedeeld Geluk, Magic Winter en Me time.

Een kerstpakket op maat

Liever zelf een pakket samenstellen met keuze uit ons gevarieerde assortiment? We helpen je graag met het samenstellen van een uniek kerstgeschenk dat past bij jouw organisatie en medewerkers. Maak een afspraak met onze adviseurs in één van onze 16 showrooms. Bespreek je wensen, ideeën en budget en kies samen de producten om zo je eigen kerstpakket samen te stellen.

Maak een afspraak