Onze eigen merken: Groots in prijs en kwaliteit

Bij Makro gaan we voor Groots. Ook als het om onze eigen merken gaat. Dit zijn dan ook geen huismerken of B-merken, maar topmerken. Gemaakt door en voor experts die Groots denken. Hiermee bieden we je een solide basis van zekerheid, betrouwbaarheid, gemak en kwaliteit. En een scherpe prijs natuurlijk. Alles waar jij als ondernemer Groots mee kunt worden. Exclusief bij Makro.

Metro chef: INGREDIËNTEN VOOR TOPHORECA

Professionele foodproducten op topniveau. Gemaakt van ingrediënten van hoge kwaliteit: van vlees, vis en snacks tot pasta, rijst en frites. Gebruiksvriendelijk en daarmee dé oplossing voor elke keuken, want Metro Chef is er zowel in grote als kleine verpakkingen. Kies voor inspiratie op maat. Kies voor Metro Chef.
Bekijk in de webshop

metro professional: KWALITEIT IN DE KEUKEN EN AAN TAFEL

Duurzame non-foodproducten van topkwaliteit. Dat is Metro Professional. Een compleet assortiment voor in de keuken én op tafel. Ontwikkeld voor en door chefs. Van pannen en friteuses tot disposables tot schoonmaakmiddelen, keukenhulpen en zelfs terrasstoelen. Perfect voor dagelijks, intensief en professioneel gebruik.
Bekijk in de webshop

rioba: De verantwoorde koffie en theebeleving

Rioba is een totaalconcept voor koffie en thee met een herkenbare uitstraling. Fairtrade, klimaatneutraal en UTZ-gecertificeerd, dus verbouwd met respect voor mens en planeet. Eerlijke producten zoals koffiebonen, thee, koekjes, brownies, melk en chocolade met rijke smaken. Beter dan een A-merk, voordeliger dan een huismerk.
Bekijk in de webshop

tarrington house: Kwaliteit en design voor binnen en buiten

Tarrington House is ons eigen merk met een grote collectie binnen- en buitenartikelen. Van mooie trendy tuinmeubelen tot barbecues en keukenapparatuur. En van textiel tot huishoudartikelen. Groots ingekocht en daardoor scherp geprijsd.
Bekijk in de webshop

sigma: Eersteklas kwaliteit voor op kantoor

Met ons eigen merk Sigma presenteren we een assortiment professionele kantoorartikelen van superieure kwaliteit. Van pennen en schrijfblokken tot comfortabele kantoorstoelen. Zorgvuldig getest, geselecteerd en scherp geprijsd.
Bekijk in de webshop

aro: Een solide basis voor een vaste lage prijs

Makro’s eigen merk Aro is de meest voordelige optie voor ruim 700 onmisbare basisproducten. Stuk voor stuk groots ingekocht en daarom altijd verkrijgbaar voor een vaste lage prijs. Het assortiment is breed: van melk, kaas en eieren tot theelichten, vrieskisten en kopieerpapier.
Bekijk in de webshop