Ingrediënten
Voor 10 personen
800 g bospeen
1 kg gekookte bieten
10 g Knorr Primerba Tijm
- g olijfolie
- g zout & peper
4 st bloedsinaasappel
10 st radijsjes
100 g spinazieblaadjes
100 g granaatappelpitjes
2 g sumak
3 dl Hellmann’s Vinaigrette ananas kokos
Bereiding
Groenten: Schil de bospeen en snijd ze in gelijkmatige stukken.
Snijd de bieten in gelijkmatige stukken
Meng de groenten afzonderlijk van elkaar met tijm en olijfolie en kruid ze met zout en peper.
Rooster de groenten gedurende ca. 20 min op 185°C in de oven.
Garnituur: Schil de sinaasappel en snijd de partjes eruit.
Maak de radijsjes schoon en snijd ze op de mandoline in plakjes.
Was de spinazie blaadjes en slinger ze droog in een slacentrifuge.
Opmaak: Verdeel de geroosterde bieten en de wortel over de borden.
Verdeel hierover de sinaasappelpartjes en de gesneden radijs.
Maak de salade af met spinazie, granaatappel, vinaigrette en wat sumak.